.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

VISA, MASTERCARD ΚΑΙ PAYPAL ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!

 



Πόλεμος στην Ουκρανία: Visa και Mastercard διακόπτουν τη δραστηριότητά τους στη Ρωσία


Οι παγκόσμιοι κολοσσοί του τομέα των πιστωτικών καρτών Visa και Mastecard ανακοίνωσαν το Σάββατο πως διακόπτουν κάθε δραστηριότητά τους στη Ρωσία, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Mastercard «αποφάσισε να αναστείλει το δίκτυο υπηρεσιών (της) στη Ρωσία», ενώ η Visa θα «αναστείλει όλες τις συναλλαγές» με τις κάρτες που εκδίδει «τις επόμενες ημέρες», σύμφωνα με δελτία Τύπου των δύο εταιρειών.

To PayPal διακόπτει τις υπηρεσίες του στη Ρωσία


Η PayPal Holdings Inc ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις υπηρεσίες της στη Ρωσία, ως αποτέλεσμα «των τρεχουσών συνθηκών», όπως μετέδωσε η Guardian. Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στη μακρά λίστα των χρηματοοικονομικών και τεχνολογικών εταιρειών που τις τελευταίες μέρες λαμβάνουν μέτρα, «παγώνοντας» ή αποχωρώντας από τις δραστηριότητες τους στη Ρωσία ύστερα από κύμα κυρώσεων που επιβλήθηκαν ύστερα από την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Dan Schulman ανέφερε σε δήλωσή του ότι η PayPal Holdings Inc συντάσσεται με τη διεθνή κοινότητα καταδικάζοντας τη βίαιη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. Εκπρόσωπος της εταιρείας διευκρίνισε ότι η PayPal θα υποστηρίζει αναλήψεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα» ώστε η διακοπή των υπηρεσιών να γίνει σε συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Άλλες εταιρίες οι οποίες έχουν ανακοινώσει τα σχέδιά τους να αποχωρήσουν από τη Ρωσία ή να περιορίσουν τις δραστηριότητές τους εκεί περιλαμβάνουν αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Daimler Truck, η Mercedes-Benz Group, η General Motors, η Ford Motor Co κ.α., πολλές τράπεζες, αλλά και τεχνολογικούς κολοσσούς, όπως η Apple και η Microsoft.


ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates