.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

ΚΥΠΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ: Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ !!!

 


Οργανωμένη μαφία...αρπάζει επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και ακίνητα στο 10% -20%της αξίας τους, ενώ προστατεύουν τα λαμόγια της διαπλοκής και φίλους του Χουριγκαν και του κάθε Χουριγκαν.

«Colpo grosso» έχει στήσει μια πανίσχυρη μαφία με σκοπό να αρπάξει περιουσίες πολλων δισεκατομμυρίων ευρώ που ανήκουν σε πολίτες και επιχειρησεις και μάλιστα για ένα κομμάτι ψωμί!

Παρόλα αυτά υπάρχουν και οι μεταξύ τους αντιθέσεις που τους οδηγούν στα δικαστήρια και αποκαλύπτουν ότι το σχέδιο τους ήτα μια απάτη.

Τραγική φιγούρα ο Αβέρωφ που δεν έμεινε νόμος που δεν πήρε στην βουλη για να βοηθήσει αυτές τις εταιρείες εξαγοράς δανειων.

Δείτε τι έγινε μεταξύ helix subco SARL που είναι ιδιοκτήτης της Gordian και της τράπεζας Κύπρου :

"Η Τράπεζα Κύπρου αντιμετωπίζει αγωγή 28 εκατομμυρίων ευρώ (33 εκατομμύρια δολάρια) στο Λονδίνο αφού η Helix Subco SARL ενίσχυσε την αξίωσή της κατηγορώντας τον δανειστή για υποβολή ανακριβών αρχείων δεδομένων στο μέλλον συναλλαγής χαρτοφυλακίου δανείων."

Εμείς τι άλλο να πούμε έβγαλε η γλώσσα μας μαλια να τα λέμε.

Απλά να υπενθυμίζουμε ότι δικηγόρος της τράπεζας Κύπρου και της Gordian την στιγμή της ισχυριζομενης απάτης ήταν το γραφείο του Πολυ Πολυβίου. Ηταν Δικηγορος του απατεώνα δηλαδή αλλά και απατημένου.

Παρατηρούμε δε ότι για να βρουν το δίκιο τους πήγαν στο Λονδίνο. Για απάτη που έγινε στην Κύπρο, για "περιουσιακά που βρίσκονται στην Κύπρο.

Επίσης να επαναλάβουμε την αποψη μας ότι όσοι συμμετείχαν και/η βοήθησαν στο τραπεζικό εγκλημα πρέπει να λογοδοτησουν οποία θέση και να κατέχουν όσο ψηλά και αν βρίσκονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates