.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 27/02/2022

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
Για να διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ
Απόφαση - πρόκληση: 20χρονη αιχμαλωσία για 100 ευρώ, τρίμηνη παραγραφή - ελευθερία για δισεκατομμύρια ευρώ επωνύμων και τραπεζικών. 
Mε αισχρό νόμο που δεν κατάργησε καμία από τις τελευταίες κυβερνήσεις της 10ετίας προβλέπεται παραγραφή των δισεκατομμυρίων, αν οι τράπεζες κλπ δεν έκαναν μήνυση εντός τριών μηνών κατά των… δικών τους διοικήσεων!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ανακύκλωση ειδών ένδυσης και υπόδησης. 
Οποιοδήποτε ρούχο είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να δοθεί σε οργανώσεις και φορείς ώστε να ενισχύονται ευπαθείς κατηγορίες πολιτών αντί να πετιούνται επιβαρύνοντας το σύστημα διαχείρισης αποβλήτων.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις επηρεάζουν αναμφίβολα τον πολιτικό/εκλογικό κύκλο που έχει ήδη ξεκινήσει και θα είναι και παρατεταμένος και ασταθής !!! 
Τα πολιτικά λάθη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πολλά και εγκληματικά και στη γωνία μας περιμένουν ήδη οι εταίροι και δανειστές μας για νέα μνημόνια μετά το τέλος της πανδημίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ
Στρατιωτική θωράκιση των νησιών του Αιγαίου : Το διεθνές δίκαιο ακυρώνει τις παράνομες απαιτήσεις του Ερντογάν !!!
Η Νομική Βάση στο διεθνές και το Ευρωπαϊκό δίκαιο για την αμυντική θωράκιση των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου. Σε μια από τις πιο πρόσφατες προκλήσεις της η Τουρκία άρχισε να εγείρει εκ νέου και ζήτημα ως προς το αν η Ελλάδα έχει δικαίωμα να θωρακίζει αμυντικώς όλα, ανεξαιρέτως, τα Νησιά της στο Αιγαίο. Στις αδιανόητες, θεσμικώς και πολιτικώς, αυτές προκλήσεις της Τουρκίας η Ελλάδα παγίως απαντά, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο.

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
Μαθήματα Ιστορίας από το Διάγγελμα Πούτιν της 21/02/2022 !!! 
Η Ουκρανία δεν είναι απλώς μια γειτονική χώρα για εμάς. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας, του πολιτισμού και του πνευματικού μας χώρου. Πρόκειται για τους συντρόφους και τους αγαπημένους μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
Ενδέχεται η Ουκρανία να αποτελέσει το Βατερλό της Δύσης;;; 
Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και το σχίσμα στις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ-Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ρωσίας-Κίνας αναμένεται να προκαλέσουν μπαράζ καταιγιστικών γεωστρατηγικών εξελίξεων. Το δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσιν» χαρακτηρίζεται παρωχημένο και γι’ αυτό απαιτείται ο επαναπροσδιορισμός του.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ
Κερδίζει ο Πούτιν, αλλά κερδίζουν και οι Αμερικανοί - Οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν πολύ ακριβά τον πόλεμο στην Ουκρανία !!! 
Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, ειδικός στην Οικονομική Γεωγραφία και Γεωπολιτική Θεωρία, αναλύει τις εξελίξεις στην Ουκρανία, το μέλλον της Ευρώπης και της διεθνούς αγοράς ενέργειας.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Ο Πόλεμος στην Ουκρανία, οι ευθύνες της ΕΕ και η κινεζική ασπίδα στις δυτικές κυρώσεις κατά του Πούτιν. 
Μετά από δύο μήνες «διαλόγου κουφών» οι ευρωπαϊκοί λαοί εμβρόντητοι παρακολουθούν πλέον από τις τηλεοράσεις τους τον Πόλεμο στην Ουκρανία. Οι ευθύνες της ΕΕ για την εξέλιξη αυτή είναι τεράστιες, καθώς προσδέθηκε στο άρμα της Ουάσιγκτον…

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ
Πάγωμα Τραπεζικών Λογαριασμών αλά Τριντό : Το επόμενο βήμα του Συστημικού Τραπεζοφασισμού !!! 
Tα ΜΜΕ ολόκληρου του πλανήτη κατακλύστηκαν από την φρικιαστική είδηση, ότι, στον Καναδά, με απόφαση της κυβέρνησης Τριντό, οι τράπεζες της χώρας διατάχθηκαν να παγώσουν τους λογαριασμούς των διαδηλωτών του «Κονβόι της Ελευθερίας» και, μαζί τους, και όλων όσων τους παρέχουν πάσης φύσης συνδρομή, όπως τρόφιμα, φάρμακα, κουβέρτες, φιλοξενία, κλπ.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Ανελέητο κυνηγητό ΑΑΔΕ κατά φοροφυγάδων και σαρωτικοί έλεγχοι για μαύρο χρήμα.....
Προάγγελος πλειστηριασμών και κατασχέσεων από την Εφορία η υποχρεωτική επικαιροποίηση στοιχείων των φορολογουμένων.....
Ουδέν κρυπτόν από την ΑΑΔΕ: Οι τράπεζες στέλνουν όλα τα στοιχεία των καταθετών στην Εφορία......
Σχεδόν 1 στους 5 υπόχρεους δεν κάνει δήλωση «Πόθεν έσχες».....

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Το SWIFT ως γεωπολιτικό όπλο......
Κόκκινα δάνεια: Project μαμούθ 2 δισ. ευρώ με τα σπίτια των ανήμπορών δανειοληπτών
Μπαράζ πλειστηριασμών: Στο σφυρί ακίνητα διασήμων.....
Τράπεζες χωρίς οίκτο… Ηλικιωμένη δεν άντεξε και πέθανε μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού της....
Στα «κάγκελα» ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής Γιώργος Βλάχος με τις εισπρακτικές: Τέλος στην ασυδοσία.....
Το βρώμικο πελατολόγιο της Credit Suisse: Πράκτορες, ολιγάρχες και δικτάτορες....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates