.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΩΝ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

 

 
Τι μεταδίδει το mononews.gr


Η μεγάλη δουλειά των 2 δισ. ευρώ με τα κόκκινα δάνεια


Στις μεγάλες δουλειές των κόκκινων δανείων, θα αναφερθούμε σήμερα .

Να σας ενημερώσω για το μεγαλύτερο project που πρόκειται να βγει στην αγορά.

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο πακέτο κόκκινων δανείων που βγαίνει προς πώληση (άλλωστε και αυτά έχουν λιγοστέψει πλέον) αλλά για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων.

Πρόκειται για το έργο που σήμερα η Κομισιόν στην Έκθεση της που δημοσιοποιήθηκε χθες καταλογίζει ευθύνες στην Κυβέρνηση , διότι έχει πάει πολύ πίσω . (Μάρτιος του 2023 εκτιμάται ότι θα τεθεί σε λειτουργία).

Με δύο λόγια ο φορέας αυτός θα αποκτά ακίνητα από ευάλωτα νοικοκυριά που θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό και θα τα επαναμισθώνει στους παλαιούς ιδιοκτήτες, λειτουργώντας σαν «ασπίδα προστασίας» στους αδύναμους δανειολήπτες.

Η ίδρυση του έχει ήδη καθυστερήσει για λόγους που δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε στη στήλη.


Το ευχάριστο νέο είναι ότι η Eurostat αναμένεται να δώσει στην Κυβέρνηση στις 15 Μαρτίου το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Από τα ονόματα που έχουν φθάσει στα αυτιά μου, είναι προφανές ότι ο διαγωνισμός θα προσελκύσει όλους τους μεγάλους παίκτες της αγοράς, οι οποίοι μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι λόγω μεγέθους του project, οι υποψήφιοι θα κατέβουν αναγκαστικά με consortia.

Επομένως θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον όλες οι μεγάλες εταιρείες διαχείρισης δανείων (doValue, Intrum, Cepal) «παρέα» με κάποιο ισχυρό fund η καθεμιά , αφού όπως προαναφέραμε .. είναι πολλά τα λεφτά που απαιτούνται για να στηθεί ο Φορέας.

Τα αφεντικά των παραπάνω εταιρειών είναι οι Θεόδωρος Καλαντώνης, Γιώργος Γεωργακόπουλος και Αρτέμης Θεοδωρίδης.

Big big guys.

Το συντονισμό όλου του project έχει αναλάβει η Morgan Stanley η οποία λειτουργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/pia-doulia-2-dis-evro-tha-chtipisoun-ta-megala-pedia-ton-trapezon-pios-evgale-kitrini-karta-ston-vlasto-tis-etad-ti-ipe-o-mr-deutschetelecom-ston-pier-ke-ena-hot-kou%ce%90z

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates