.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ MR RAXEVSKY !!!

 




Άλλαξε χέρια, όπως όλα δείχνουν, η βίλα του Γιώργου Μουρτζούχου στην Εκάλη. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το newmoney, κατά τον πλειστηριασμό που έγινε την Πέμπτη η κατασχεμένη ιδιοκτησία του “Mr. Raxevsky” βγήκε με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.110.000 ευρώ και κατακυρώθηκε 30.000 παραπάνω, στο ποσό των 1.140.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, επί του οποίου έχει αναγερθεί διώροφη οικοδομή με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο έχει επιφάνεια 267,45 τ.μ, το ισόγειο 234,84 τ.μ. και αποτελείται από είσοδο, χολ, σαλόνι, χώρο τζακιού, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρο φαγητού κ.ά.

Ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 161,27 τ.μ. και αποτελείται από τρεις κοιτώνες, χολ και δύο λουτρά, ενώ το δώμα είναι 20,63 τ.μ. Όλοι οι όροφοι της οικοδομής αποτελούν μια ενιαία λειτουργικά κατοικία και επικοινωνούν μεταξύ τους με αναβατήρα και εσωτερική σκάλα.


Η επιχειρηματίας που αγόρασε το σπίτι του Μουρτζούχου στην Εκάλη

Η επιχειρηματίας Αγγέλα Σπανοπούλου, η οικογένεια της οποίας έχει τον όμιλο εταιριών Spanopoulos Group, φέρεται να είναι το φυσικό πρόσωπο που αγόρασε την βίλα των 700 τετραγωνικών του Mr Raxevksy στην Εκάλη αντί 1,140 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βίλα του Γιώργου Μουρτζούχου βγήκε στο ηλεκτρονικό σφυρί από την Intrum με τιμή πρώτης προσφοράς να ανεβαίνει στο 1,1 εκατ ευρώ (από 985.000 ευρώ) και χρειάστηκαν 4 ώρες για την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού.

Το μικρό παλάτι, με σαλόνια, τζάκια και τραπεζαρίες, που γνώρισε μέρες δόξας με πάρτι και δεξιώσεις, αποκτήθηκε το 1984 από τον Γιώργο Μουρτζούχο, που μαζί με τη σύζυγό του Έλενα έγραψαν ιστορία στο χώρο της γυναικείας ένδυσης με τη φίρμα Miss Raxevsky.

Η πολυτελής κατοικία έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 1.300 τ.μ και αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 267,45μ (αποθήκες, βοηθητικοί χώροι, γκαράζ).

H Αγγελα Σπανοπούλου φέρεται να είναι 34 ετών. Η οικογενειακή επιχείρηση δηλαδή το Spanopoulos group αναλαμβάνει ρυμουλκήσεις, ναυαγιαιρεσίες, λιμενικά και παράκτια έργα, κατασκευές πλοίων, ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες, θαλάσσιες μεταφορτώσεις, υποβρύχιες εργασίες και αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης.

Η εταιρική έδρα του ομίλου στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα στην Κάτω Πούντα, Σαλαμίνας, σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο και διαδικτυωμένο περιβάλλον. Το ναυπηγείο βρίσκεται στο ΠΕΡΑΜΑ.

Στην Κοινοπραξία συμμετέχουν οι εταιρείες Vernicos Tugs & Salvage, Spanopoulos Group και Lyboussakis Towage & Salvage.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates