.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ & ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !!!

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ
Παρέλαση στους ανακριτές από βαρόνους και νταβατζήδες !!!





Εργολάβοι, προμηθευτές, έμποροι όπλων, τραπεζίτες και καναλάρχες πάνε κατηγορούμενοι για κακούργημα !!!

Μαυρος Σεπτέμβρης έρχεται για τους βαρόνους, τους νταβατζήδες της διαπλοκής και μεγαλόσχημους εργολάβους που θησαύρισαν πενταπλασιάζοντας το κόστος των δημοσίων έργων τους προμηθευτές, τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που άρπαξαν θαλασσοδάνεια δεκάδων δισεκατομμυρίων, τους εμπόρους όπλων καθώς και πολλές άλλες κατηγορίες τρωκτικών του δημοσίου που είχαν διασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία, από το παλαιό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Η παρέλαση από τους ανακριτές και τους οικονομικούς εισαγγελείς θα αρχίσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Πρώτος στη λίστα των «επισκεπτών» των ανακριτικών γραφείων είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος θα απολογηθεί για την κίνηση ενός μεγάλου λογαριασμού γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ που ανήκε σε εταιρεία στην οποία ο ίδιος εμφανίζεται διαχειριστής.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο γνωστός έμπορος όπλων και εκλεκτός προμηθευτής του υπουργείου Εθνικής Αμύνης Θωμάς Λιακουνάκος προστατευόμενος του συστήματος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να απολογηθεί για την επίμαχη σύμβαση των Leopard, τα σαράβαλα άρματα μάχης που μας είχαν πουλήσει σε αστρονομικές τιμές οι Γερμανοί. Με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει και άλλες κακουργηματικές κατηγορίες και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι δεν αποκλείεται μετά την κατάθεσή του να πάρει το δρόμο για το ευαγές ίδρυμα του Κορυδαλλού.

Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα κληθούν από τους ανακριτές και κάτι «αναξιοπαθούντες» επιχειρηματίες, οι οποίοι έχτισαν βίλες στην Μύκονο με τα θαλασσοδάνεια που άρπαξαν από τους διοικητές της ΑΤΕ Πέτρο Λάμπρου του ΠΑΣΟΚ και Δημήτρη Μηλιάκο της Ν.Δ..

Βέβαια οι εν λόγω επιχειρηματίες που είχαν προνομιακή σχέση με τα συστήματα διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., ξέχασαν να επιστρέψουν τα θαλασσοδάνεια, τα οποία είναι άγνωστο σε πόσους φορολογικούς παραδείσους βρίσκονται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι ανακριτές είναι αποφασισμένοι να θέσουν με ωμό τρόπο το δίλημμα στους βαρόνους της διαπλοκής και τους νταβατζήδες. Ή φέρνετε πίσω τα κλεμμένα για να ελαφρύνετε τη θέση σας ή σας στέλνουμε για φθινοπωρινές διακοπές στον Κορυδαλλό.

Οι ανακριτές καλούν επίσης για ανάκριση σχεδόν όλους τους μεγαλόσχημους εργολάβους που κατέκλεβαν επί χρόνια το δημόσιο με την υπερκοστολόγηση των δημόσιων, δημοτικών και ολυμπιακών έργων. Το άσχημο για όλους αυτούς τους κλεφτοεργολάβους είναι ότι οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους εκθέσεις εμπειρογνωμόνων για το ακριβές κόστος των έργων, που έχουν κατασκευάσει οπότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ επικίνδυνες περιπέτειες...

Το ίδιο διάστημα η Βουλή θα αποφασίσει για την παραπομπή του Γιάννου Παπαντωνίου στο Ειδικό Δικαστήριο. Αλλά ακόμα και αν διαπιστωθεί παραγραφή των αδικημάτων, οι ανακριτές του επιφυλάσσουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις γιατί οι κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς και η συνέργεια σε αυτό, είναι κακουργηματικές πράξεις που δεν παραγράφονται.

Γι’ αυτό άλλωστε έχει μεγάλη σημασία η νέα κατάθεση του Θωμά Λιακουνάκου και άλλων μεσαζόντων σε προμήθειες οπλικών συστημάτων. Γιατί εκτός από τα Leopard ακολουθούν και τα ελικόπτερα Απάτσι. Πρόκειται για ένα ακόμα γιγαντιαίο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται και γνωστή οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο των πετρελαιοειδών. Από τους ανακριτές θα παρελάσουν και χρεοκοπημένοι νταβατζήδες που έμειναν απροστάτευτοι μετά τη συντριβή του συστήματος Σαμαρά και πολλοί άλλοι επώνυμοι που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική και τη δημόσια ζωή.

Το σύστημα της διαπλοκής βρίσκεται σε κατάσταση πανικού γιατί τρέμει την εξέλιξη των υποθέσεων που ανοίγει η Δικαιοσύνη και οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν ισχυρούς κραδασμούς, ανατρέποντας τις ισορροπίες στο χώρο των δημοσίων έργων των προμηθειών και σε άλλους νευραλγικούς τομές της οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις τελευταίες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη και τους ελέγχους που πραγματοποιούν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν εξαφανιστεί από την πιάτσα όλοι οι μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες, που προκαλούσαν την κοινωνία με τις χλιδάτες εμφανίσεις στα κοσμικά νησιά. Χαρακτηριστική στην κατεύθυνση αυτή είναι η απουσία του εσμού των κρατικοδίαιτων νεόπλουτων από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο ΝΑΜΟS της Μυκόνου.

Ούτε ένας από τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες δεν τόλμησε να παραστεί φέτος γιατί δεν θέλουν να εξοργίσουν τους ανακριτές με τις προκλητικές τους παρουσίες.

ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/politiki/item/104261-anakrites-parelasi-protoselido

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates