.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΟΙ ΒΙΛΕΣ...ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΜΜΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

 




Το μοναστήρι να είναι καλά… να κάνουμε δουλίτσες λένε μεγαλομεσίτες και κατασκευαστές της Θεσσαλονίκης, ενώ τρίβουν ικανοποιημένοι τα χέρια τους. Ο λόγος είναι ότι τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες έρχονται συνεχείς πλειστηριασμοί που προσελκύουν επιχειρηματικό ενδιαφέρον. 

Την προσοχή έχει τραβήξει ιδιαίτερα ο πλειστηριασμός που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα στην περιοχή «Πουρνάρι» Πυλαίας, στο δρόμο για το Πανόραμα, το «ακριβό» προάστιο της Θεσσαλονίκης. Εκεί υπάρχουν τρεις ημιτελείς, αλλά προχωρημένες κατασκευαστικά, μεζονέτες με θέα στην πόλη και στο Θερμαϊκό κόλπο – η καθεμία διαθέτει σχεδόν 600 τ.μ. σε τέσσερα επίπεδα.

Η αρχική τιμή προσφοράς αρχίζει από τις 400.000 ευρώ για την κάθε μεζονέτα. Υπάρχει σημαντικό και σοβαρό ενδιαφέρον καθώς η αρχική τιμή για να χτυπήσει κανείς είναι αρκετά ελκυστική, όπως λένε στην αγορά. 

Οφειλέτης είναι η μονή Εμμαούς που φαίνεται ότι έχει προσέξει αρκετά την κατασκευή. Οι μεζονέτες, που μάλλον πρέπει να λέγονται βίλες, διαθέτουν πολυτελή μαρμάρινα δάπεδα, ενδοδαπέδια θέρμανση και σύστημα γεωθερμίας, εσωτερικά ασανσέρ, εξωτερική πισίνα και εγκατάσταση για εξωτερικό jacuzzi και μεγάλους εξωτερικούς χώρους για το κάθε οίκημα και άλλα πολλά. 

Η προθεσμία συμμετοχής στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό είναι ως Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής του είναι την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου. Οι προσδοκίες είναι ότι θα «χτυπηθούν» και οι τρεις.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates