.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Από το newmoney.gr


Να πιάσουμε το νήμα για τα τεκταινόμενα στην αγορά από τις συναντήσεις που έγιναν προχθες μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών με τις τράπεζες. 

Καθώς φως στο βάθος του τούνελ δεν φαίνεται (ακόμη) για τον φορέα που θα επιδοτεί τα ευάλωτα νοικοκυριά, οι τράπεζες ζήτησαν τα χρήματα των επιδοτήσεων (κάνα 10άρι εκατομμύρια) να δοθούν απευθείας σε αυτές, ώστε να αποφύγουμε τους πλειστηριασμούς.

 Η πρόταση αφορά το χρονικό διάστημα μέχρι να λειτουργήσει ο φορέας και (μάλλον) φάνηκε λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates