.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 2.000.000 ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!

 



Δυο εκατομμύρια μετρητές, από τα περίπου επτά εκατομμύρια που υπάρχουν είναι άγνωστου ιδιοκτήτη, δηλαδή δεν αντιστοιχούν σε κάποιο ενεργό ΑΦΜ, σύμφωνα με όσα ανέφερε χτες αποτυπώνοντας μια όψη μόνο της κατάστασης στην αγορά ενέργειας ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Αθανάσιος Δαγούμας.

Μάλιστα, είπε ότι έχουν ήδη υπάρξει κυρώσεις στον ΔΕΔΔΗΕ για τη μη τήρηση επικαιροποιημένου μητρώου πελατών που θα διευκόλυνε και τις επιδοτήσεις από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης (ΤΕΜ). Από την πλευρά της όπως τόνισε η ΡΑΕ έχει ζητήσει αναλυτικά στοιχεία από τους προμηθευτές για κάθε παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο της επιδότησης του ΤΕΜ.

Παράλληλα ο επικεφαλής της ΡΑΕ τόνισε ότι η Αρχή προχωρά και σε εξονυχιστικούς ελέγχους «για να δούμε αν μετακυλίεται το όφελος από τα μέτρα της πολιτείας στον τελικό καταναλωτή, αν αποτυπώνεται σε ορατό σημείο των λογαριασμών η επιδότηση, κλπ». Σε ερώτηση αν οι έλεγχοι γίνονται λόγω καταγγελιών απάντησε πως δεν υπάρχουν σχετικά παράπονα προς τη ΡΑΕ. Πρόσθεσε πως παράλληλα ελέγχονται και τα στοιχεία που βάζουν οι προμηθευτές στο εργαλείο σύγκρισης τιμών της ρυθμιστικής αρχής.

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates