.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΕΡΕΑ: «1.000.000€ ΠΗΡΕ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ 1ο LOCKDOWN ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ» !!!

 



Μια τρομερή καταγγελία για την σήψη της εκκλησίας ακούστηκε στον ραδιοσταθμό Focus FΜ 103,6 και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη, από τον πατέρα Εμμανουήλ, Κρητικό ιερωμένο. Είπε λοιπόν ο καλός αυτός ποιμένας για το πέρασαν τα μέτρα της πολιτείας αδιαμαρτύρητα από την εκκλησία:

«Στην πρώτη καραντίνα, έκλεισαν τις εκκλησίες γιατί υπήρχε αντίτιμο. Από ό,τι γνωρίζω, κάθε Μητρόπολη πήρε γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες. Πληρώθηκαν και ο κόσμος δεν έκανε Πάσχα. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο στην προδοσία. Επίσης μετέφεραν στις εκκλησίες τα έσοδα από τα κοιμητηριακά τέλη. ‘Εχουν χρηματιστεί, έχει επικρατήσει η κερδοσκοπία. Έπρεπε η εκκλησία αν είχε τα κότσια, να πάρει αποφάσεις. Να μην επιτρέψει να παρθεί κανένα μέτρο μέσα στους ναούς. Και όχι να συμφωνήσει, να έχει δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση να κάνει το οτιδήποτε, αυτό δείχνει υποταγή».

Και συνέχισε απαντώντας σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόστηκαν κατά τον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων λέγοντας: «Δεν εκπλήσσομαι καθόλου για όλα αυτά, διότι αν εσείς γνωρίζετε 100 πράγματα που γίνονται στην εκκλησία, εμείς που είμαστε μέσα στα σπλάχνα της εκκλησίας γνωρίζουμε χίλια πράγματα αρνητικά” ανέφερε για τα μέτρα που επιβλήθηκαν στα Θεοφάνεια.»

ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates