.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !!!

 


Ανώτατος δικαστικός λειτουργός εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών


Από το dikografies.blogspot.com


Σάλος έχει προκληθεί στη Δικαιοσύνη, με την περίπτωση ανώτατου δικαστικού λειτουργού, ηλικίας 66 ετών, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία, γιά εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται γιά Αντιπρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου, ο οποίος μάλιστα είχε στενή σχέση με πρώην ανώτατη δικαστική λειτουργό.

Η πληροφορία, που περιπλέκει εξαιρετικά την υπόθεση είναι ότι, τα ναρκωτικά βρέθηκαν στα χέρια νεαρών ανδρών ξένης καταγωγής, με τους οποίους ο ανώτατος δικαστικός φέρεται να ότι, είχε σχέσεις.

Στο σπίτι του δικαστή έγινε έρευνα και βρέθηκε ενα μπουκαλάκι, με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του..

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, όλα ξεκίνησαν, μετά από ένα περίεργο συμβάν, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή των νοτίων προαστίων

Εκείνη την ώρα εντοπίστηκαν τρία νεαρά άτομα, να κινούνται ύποπτα κοντά στην οικία του δικαστικού λειτουργού, στα Νότια Προάστεια.

Περίοικοι φέρονται ότι, ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν οι νεαροί ελέγχθηκαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαϊνης είπαν ότι, τους τα έδωσε ο δικαστικός. Ο ίδιος όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί, αν γνωρίζει τους νεαρούς, απάντησε θετικά.

Δικαστικός και νεαροί οδηγήθηκαν στο τμήμα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε ενα μπουκαλάκι, που είχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates