.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΟΥΡΑ ΤΑ FUNDS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ PQH !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι μεγάλοι παίκτες των εταιρειών διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, οι γνωστοί και ως servicers, καθώς περιμένουν πώς και πώς να βγει προς πώληση το πακέτο NPLs του εκκαθαριστή PQH της Τράπεζας της Ελλάδος (project Αριάδνη). Η στήλη πληροφορείται ότι στα τέλη Οκτωβρίου θα ανοίξει το data room.

Το πακέτο έχει ενδιαφέρον διότι είναι το τελευταίο μεγάλης αξίας, ύψους 5 δισ. ευρώ, που βγαίνει στην αγορά και η απόκτησή του θα δώσει πόντους στον servicer που θα το αποκτήσει.

Διαθέτει κόκκινα -στη βαθιά απόχρωση του χρώματος- δάνεια, τα οποία έχουν προκύψει από τις τράπεζες που έκλεισαν και έσπασαν στα δύο (ΑΤΕ, TT, FBBank κ.α.) τα πρώτα 2-3 χρόνια της μνημονιακής περιόδου.

Ωστόσο, έχει και πλεονεκτήματα: τα ενέχυρα θεωρούνται αξιοποιήσιμα, καθώς αποτελούν ως επί το πλείστον εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates