.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΛΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ !!!




Μπορεί  να ήταν προγραμματισμένος – κατόπιν αναβολών – για τις 13/10 ο πλειστηριασμός για το χειμερινό σαλέ των Κουτσολιούτσων στο Πήλιο, ωστόσο μια… «μαγική χείρα» έκανε πάλι το… θαύμα της και ο πλειστηριασμός μπήκε για μια ακόμη φορά σε αναστολή.

Η ιστορία κρατάει από τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και μετά βγήκε για τις 30 Ιουνίου, αλλά και πάλι πήρε αναβολή για σήμερα 13 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ όμως τις τελευταίες μέρες ο πλειστηριασμός «γύρισε» σε αναστολή, όχι… από μόνος του, που σημαίνει ότι έγιναν κάποιες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση…

Η αναγκαστική κατάσχεση έγινε την 1η Ιουλίου 2020 για λογαριασμό της Intrum Hellas και για χρέος ύψους 450.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια διώροφη κατοικία που αγοράστηκε το 1978, στο όνομα της Αικατερίνης Αραπίδη «του Kορνήλιου και της Mάρθας, σύζυγος του Δημ. Kουτσολιούτσου», όπως αναγράφεται στην έκθεση του πλειστηριασμού.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει ένα οικόπεδο 2,3 στρεμμάτων στη θέση «Ζαφειρέικα» ή «Πιτσέικα» της Ζαγοράς Πηλίου, στο οποίο υπάρχουν πέντε ανεξάρτητοι κτιριακοί όγκοι και ειδικότερα διώροφο κτίσμα, εμβαδού περίπου 230 τ.μ, καθώς και τρία ακόμα μικρότερα κτίσματα εμβαδού 40 τ.μ., 35 τ.μ. και 25 τ.μ., τα οποία προφανώς αποτελούν ξενώνες.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 504.500 ευρώ. Στον ίδιο πλειστηριασμό περιλαμβάνεται και όμορο οικόπεδο 3 στρεμμάτων με καστανιές, που βγαίνει με τιμή 75.000 ευρώ. Έτσι, το αρχικό συνολικό τίμημα διαμορφώνεται σε 579.500 ευρώ.

Επισπεύδουσα είναι η Intrum που έκανε και την αναγκαστική κατάσχεση, ενώ στα βάρη περιλαμβάνεται και η προσημείωση της ελβετικής εταιρείας Petrus A.G. (για 800.000 ευρώ) που ανήκε στον στενό φίλο της οικογένειας Αντρές Χόλζερ, ο οποίος της έδωσε το δάνειο των 36,5 εκατ. ευρώ -μετά το σκάσιμο της «βόμβας»- με υποθήκη τα ακίνητα στο Πήλιο, στην Κηφισιά, στις Σπέτσες, στην Αστυπάλαια κ.α.

Προσημείωση έχει εγγράψει και η Τράπεζα Πειραιώς για 500.000 ευρώ (τον Φεβρουάριο του 2019), ενώ υπάρχει και υποθήκη υπέρ της ΔOY Αθηνών για 2.342.457 ευρώ.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates