.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ !!!




Το «αστρονομικό» ποσό των 1.491,84 ευρώ πληρώνει με ρύθμιση στην Εφορία επιβάτης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ο οποίος χρησιμοποίησε το λεωφορείο για να μεταβεί στην εργασία του χωρίς εισιτήριο δύο φορές αλλά οι ελεγκτές του βεβαίωσαν τα ανάλογα πρόστιμα που δεν εξόφλησε ποτέ με αποτέλεσμα τα χρέη να εμφανιστούν στο Taxisnet.

Τα περιστατικά καταγράφηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το εισιτήριο για χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κόστιζε 1,40 ευρώ αλλά όπως αποδείχθηκε ο επιβάτης του λεωφορείου δεν είχε προμηθευτεί εισιτήριο με αποτέλεσμα οι ελεγκτές να του βεβαιώσουν πρόστιμο δύο φορές.

Ωστόσο ο επιβάτης δεν πήγε να εξοφλήσει το πρόστιμο που ανέρχονταν σε 84 ευρώ και έπειτα από μερικά χρόνια αντιλήφθηκε πως χρωστά στην Εφορία 1.491,84 ευρώ! Ναι σωστά διαβάσατε τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί από τους ελεγκτές των λεωφορείων τα οποία και δεν πλήρωσε ποτέ απεστάλησαν στο Taxisnet και του βεβαιώθηκαν ως οφειλή!

Ο επιβάτης του λεωφορείου χωρίς εισιτήριο μετά από επίσκεψη στην τοπική εφορία διαπίστωσε ότι το χρέος που εμφανίζονταν στο Taxisnet αφορούσε τα ανεξόφλητα πρόστιμα που του είχαν κόψει πριν από χρόνια οι ελεγκτές των λεωφορείων και είχε αφήσει απλήρωτα!

Κατόπιν προέβη σε ρύθμιση της οφειλής η οποία υπάχθηκε σε ρύθμιση 74 δόσεων ύψους 20,16 ευρώ η κάθε μία οι οποίες ακόμη εξοφλούνται…

Πάντως ο άτυχος επιβάτης του λεωφορείου χωρίς εισιτήριο επισήμανε στο Newsauto.gr πως ποτέ δεν του ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι για τη οφειλή που του είχαν χρεώσει οι ελεγκτές κι πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το πρόστιμο δεν θα ανέρχονταν σε τόσο υψηλό ποσό αλλά θα περιορίζονταν σε κάτω από 100 ευρώ που ορίζει η νομοθεσία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates