.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΜΑΣΚΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ ΤΗΣ LG ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ !!!

 


​Η LG ανανέωσε τη μάσκα PuriCare Wearable Air Purifier που παράγει, ενσωματώνοντας μικρόφωνο και ηχείο για να διευκολύνει την ομιλία. Η νέα συσκευή θα εμφανιστεί πρώτα στην Ταϊλάνδη τον Αύγουστο, με άλλα μέρη του κόσμου να ακολουθούν.

Πέρυσι η LG ήταν μια από τις πρώτες μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικών που μπήκαν στη συγκεκριμένη αγορά. Αποφεύγοντας προσεκτικά τις άμεσες αναφορές στο COVID-19, η μάσκα ουσιαστικά μετέφερε την τεχνολογία καθαρισμού αέρα PuriCare σε μια φορητή συσκευή.

Η πρώτη εκδοχή ήταν βασικά ένας καθαριστής αέρα HEPA. Η νεότερη έκδοση της συσκευής είναι μικρότερη, ελαφρύτερη και φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά για την επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος που εντοπίζεται στο πρωτότυπο.

Αυτό το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε η αρχική συσκευή ήταν η δυσκολία στο να συνομιλεί κάποιος καθώς φορά μια τέτοια μάσκα. Οι πρώτες αναφορές έδειχναν ότι ορισμένοι χρήστες έπρεπε να τραβήξουν τη μάσκα για να μιλήσουν.

Για να ξεπεραστεί αυτό, η LG έχει πλέον ενσωματώσει ένα μικρόφωνο και ηχείο στη συσκευή, ενισχύοντας τη φωνή του ατόμου όταν μιλάει. Ένα σύστημα, το οποίο ονομάζεται VoiceON, μπορεί να εντοπίσει πότε μιλάει κάποιος και να ενισχύσει τη φωνή του, ενώ παραμένει απενεργοποιημένο όταν απλώς αναπνέει.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν υπάρχει άμεσος ισχυρισμός ή ένδειξη ότι αυτή η μάσκα προσφέρει προστασία από το SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί το COVID-19. Τα φίλτρα HEPA στη μάσκα έχουν βρεθεί ότι απομακρύνουν το 99,7 τοις εκατό των ιογενών σωματιδίων, αλλά αυτή διατίθεται πολύ προσεκτικά ως καθαριστής αέρα και τίποτα άλλο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates