.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ !!!

 


Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση των πολιτών κυρίως στα παραθαλάσσια καφέ κατά το άνοιγμα της εστίασης ενώ τα χαμόγελα άρχισαν να επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες των μαγαζιών μολονότι ένας στους... τέσσερις ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφέ δεν κατάφεραν να ανοίξουν, αφού δεν διαθέτουν εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με τον κ. Κουράση, Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων, η προσέλευση σε και ουζερί ήταν μεγαλύτερη από ότι στα εστιατόρια. «Η προσέλευση περιμέναμε να είναι λίγο μικρότερη αλλά παρόλα αυτά ο Έλληνας βγήκε. Σε τουριστικές περιοχές πολλά καταστήματα εστίασης δεν άνοιξαν αφού δεν υπάρχει τουρισμός ακόμη. Θα μετρηθούμε στο τέλος Ιουνίου», είπε μιλώντας στο Open.

«Τα μηνύματα από τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας της εστίασης είναι ενθαρρυντικά», σχολίασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, μιλώντας για το άνοιγμα της εστίασης. «Πήγαμε ιδιαίτερα καλά σε περιοχές που είναι κοντά στη θάλασσα.

Εκεί είχαμε μεγάλη παρουσία πελατών, αλλά και σε άλλες περιοχές με πληρότητα περίπου στο 60%», είπε ο κ. Καββαθάς. Σχολίασε επίσης το γεγονός ότι πολλοί επιχειρηματίες επέλεξαν να καθυστερήσουν το άνοιγμα των μαγαζιών τους, λόγω έλλειψης εφοδιασμού και ρευστότητας, «θεωρώ ότι ένα μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 20% δεν έχει ανοίξει λόγω έλλειψης εξωτερικών χώρων».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates