.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΤΟ ΞΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ «ΛΕΙΑ» ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

 


Απίστευτο “επετειακό”ρεπορτάζ στην κρατική ΕΡΤ: Κράτη- Μαφία η Βρετανία και η Ελλάδα με πολιτικούς επιπέδου ναρκεμπόρων και προαγωγών !!!


Του Γιάννη Ντάσκα - ntaskaspress.gr


Έγραψε το φιλοκυβερνητικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 10 Φλεβάρη 2021

“…Τα τελευταία δύο χρόνια η Ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ ξεκίνησαν μια προσπάθεια αναζωπύρωσης των ερευνών προκειμένου να βρεθούν τόσο ο πίνακας του Πικάσο όσο και τα άλλα δύο έργα -ο «Ανεμόμυλος Στάμμερ» (1905) από την πρώτη περίοδο του Ολλανδού Πιτ Μοντριάν και ένα σχέδιο θρησκευτικής απεικόνισης του Ιταλού Γουλιέλμο Κάτσια-, τα οποία και εκλάπησαν από το δίδυμο των αλλοδαπών φαντομάδων τα ξημερώματα της 9ης Ιανουαρίου του 2012 από την Εθνική Πινακοθήκη. Στόχος είναι τα έργα να εντοπιστούν και να επιστρέψουν στην ανακαινισμένη πλέον Εθνική Πινακοθήκη, τα εγκαίνια της οποίας έχουν προγραμματιστεί για την 25η Μαρτίου. Στη συμπλήρωση δηλαδή των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Ο πίνακας του Πικάσο είναι αξίας 20 εκατομ δολλαρίων και καταβάλλεται προσπάθεια να πωληθεί στη μαύρη αγορά.”



Συμπληρώνουμε εμείς: Διευθύντρια της Πινακοθήκης ήταν και τότε η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα και Γεν.Γραμ. του Υπουργείου Πολιτισμού η Λ.Μενδώνη.Οχι μόνο δεν είχαν καμία συνέπεια ,όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν απο ευθιξία, μια και 9 χρόνια οι πίνακες έχουν πλουτίσει κάποιους μαφιόζους με λευκά κολλάρα αλλά με θράσος χιλίων πιθήκων χθες ήταν “πρώτες μούρες” στα…4α εγκαίνια της ίδιας Εθνικής Πινακοθήκης.Παρόντες διάφοροι κύριοι και κυρίες ,αλλά και γνωστά σούργελα της ελληνικής ελιτ…

Θα πείτε διαβάζοντας το ρεπορτάζ αυτό: τέτοια λαμπρή ημέρα ,γιορτή της 200ης επετείου της Ελληνικής Ανεξαρτησίας δημοσιεύετε γκρινιάρικο ρεπορτάζ;

Πέρα από το γεγονός ότι ποτέ δεν υπηρετούσαμε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων της δημοσιογραφίας υπάρχει κάτι συγκλονιστικό:

Μια τεράστια έκπληξη και για μας με τα 40 τόσα χρόνια στην δημοσιογραφία.Για μας ήταν ευχάριστη έκπληξη η τόλμη της κρατικής τηλεόρασης. Η προβολή στην ΕΡΤ 3 ενός ρεπορτάζ ξένης παραγωγής.Δυστυχώς αυτή η τόλμη εμφανίστηκε ακριβώς στην παραμονή προς ξημέρωμα της μεγάλης εθνικής επετείου μας και όχι μόνο εντελώς άκαιρα,αλλά και σε ώρα που οι κυρίως προσβεβλημένοι από το κρατικό μας ρεπορτάζ ήταν όλοι μαζί στην Αθήνα σε μία σπάνια συγκυρία, λόγω της επετείου.

Κυρίως δακτυλοδεικτούμενοι,καταγγελλόμενοι και εκ του αποτελέσματος προσβεβλημένοι απο το ρεπορτάζ είναι οι Βρετανοί και οι Ελληνες πολιτικοί διαχρονικά.Στο ρεπορτάζ εμφανίζονται ως μαφιόζοι επιπέδου ναρκεμπόρων και προαγωγών!!! Η λέξη “Μαφία” μαζί με τις λέξεις “ναρκέμποροι και προαγωγοί” αποδιδόμενες ευθέως και χωρίς περιστροφές στις πολιτικές ηγεσίες φαρδιές πλατιές στις οθόνες τις κρατικής μας τηλεόρασης!

Δεν ήταν ούτε χιουμοριστική προσέγγιση,ούτε λέξεις που είπε κάποιος χωρίς να υιοθετούνται ως κεντρικό συμπέρασμα του ρεπορτάζ.

Ηταν ακριβώς το κεντρικό συμπέρασμα αυτού του ρεπορτάζ που τελείωσε ακριβώς στα μεσάνυχτα και στην έναρξη της ημέρας της μεγάλης εθνικής επετείου.



Φανταστείτε τη σκηνή με τον Κάρολο και την Καμίλα να κάνουν ζάπιγκ στα προγράμματα των κρατικών καναλιών της Ελλάδας,να πέφτουν στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ 3 στα αγγλικά με ελληνικούς υποτίτλους και εκεί να ακούνε και να βλέπουν ότι η Μεγάλη βρετανία είναι ένα ςκράτος Μαφία και οι πολιτικοί της δεν διαφέρουν απο ναρκεμπόρους και προαγωγούς.Και παραδειγματικά να αναφέρεται ως ίδιο κράτος η Ελλάδα!

Θέμα του ρεπορτάζ η λεηλασία των πολλών απο τους λίγους μέσω κυρίως του τρεαπεζικού συστήματος και η αποθήκευση των κλοπιμαίων σε φορολογικούς παραδείσους,στους οποίους κυριαρχεί κατά 50% η Βρετανία.

Ευθέως το απολύτως έγκυρο ρεπορτάζ παρουσιάζει τους πολιτικούς ως εξαγορασμένα μίσθαρνα όργανα των νομικών και φυσικών προσώπων που κατακλέβουν τα δημόσια και ιδιωτικά ταμεία και μεταφέρουν μέσω του τραπεζικού συστήματος,το οποίο οι ίδιοι στήνουν τα κλοπιμαία στα νησιά Κέϊμαν και όπου αλλού έχουν παράκτιους μηχανισμούς απόκρυψης των κλοπιμαίων.Συμπρωταγωνιστές σε αυτή την μαφιόζικη δραστηριότητα εμφανίζονται στο ρεπορτάζ της κρατικής μας τηλεόρασης και οι Ελληνες πολιτικοί!

Το ρεπορτάζ εμφάνιζε(εμφανίζει) μαρτυρίες και αποδεικτικά ντοκουμέντα για αυτή την φοβερή επιβεβαίωση αυτού που ο κόσμος έχει τούμπανο και οι πολιτικοί κρυφό καμάρι.Κατονόμαζε τις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες ως συνεργούς σε αυτό τη μαφιόζικη δραστηριότητα,εφάμιλλη των ναρκεμπόρων και προαγωγών.Εδειχνε (και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ,πολιτικούς,μάρτυρες,ντοκουμέντα ,αλλά και τα γραφεία της KPMG,EY και εξηγούσε πως αντί να ελέγχει αυτός ο κύκλος και αυτές οι ελεγκτικές εταιρείες την νομιμότητα και να την επιβάλλουν στην πραγματικότητα συγκαλύπτουν τα εγκλήματα λεηλασίας των κεφαλαίων κρατικών και ιδιωτικών μέσω του τραπεζικού συστήματος!!!

Ακριβώς αυτά που συμβαίνουν αυτό τον καιρό στην Ελλάδα με το τραπεζικό σύστημα και τις γεμάτες διαφθορά προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας να παραγράψει τα εγκλήματα μέσω διεφθαρμένων δικαστών και νόμων.Στο ρεπορτάζ της κρατικής μας τηλεόρασης το δικαστικό σύστημα παρουσιάζεται επίσης ως διεφαθρμένο και ανύπαρκτο για τα εγκλήματα αυτά!




Τέτοιο ρεπορτάζ δεν έχει τολμήσει να εμφανίσει σε βίντεο ούτε η πιο τολμηρή ακτιβιστική οργάνωση και όταν κάποιοι τα έλεγαν σε ιδιωτικά ΜΜΕ αμέσως πολιτικοί και κρατικά ΜΜΕ τα χαρακτήριζαν κίτρινα,συκοφαντικά,λαϊκίστικα κλπ και δεν αφήνουν να φιλοξενηθούν ούτε στις σκοτεινές πλευρές του διαδικτύου.Και όμως προβλήθηκε στην ΕΡΤ 3.Ακριβώς την παραμονή-ημέρα της μεγάλης επετείου των 200 ετών από το 1821!!!.

Κατακρίνουμε την προβολή του;

Το αντίθετο!

Ακόμα και αν ξέφυγε απο την ηγεσία της, τους πρέπει ένα μεγάλο μπράβο .Οι πραγματικοί υποστηρικτές (και όχι υποκριτές) της νομιμότητας ας πάρουν την εκπομπή ,το βίντεο και ας την προβάλλουν σε πλατείες,και στέκια δημόσια να δει ο κόσμος ποια- κατά την κρατική μας τηλεόραση- ειναι η Μαφία και πόσο διακεκριμένο μέλος της είναι η Ελλάδα!Σε επίπεδο κορυφαίο.Σε επίπεδο πολιτικών.Στο επίπεδο αυτών που χειρίστηκαν και έθαψαν τις λίστες Λαγκάρντ,Μπόργιανς,ΠΑΝΑΜΑ,κλπ,λίστες με ονόματα πολιτικών ,ακόμα και σε επίπεδο πρωθυπουργού,επιχειρηματιών κρατικών έργων και τόσων άλλων.

Αν έχουμε μια επιφύλαξη είναι στην ημέρα της προβολής και πιστεύουμε ότι μάλλον κανείς από την πολιτική ηγεσία της ΕΡΤ δεν είχε προσέξει το περιεχόμενο αυτού του ρεπορτάζ που ξεκίνησε κατά τις 23.00,δηλαδή την ώρα που και ο Κάρολος και η Καμίλα έφταναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους…

Απίστευτα όλα αυτά για τους πολιτικούς της Βρετανίας(έδειξε ευθέως με κεραυνούς εναντίον του τον πρώην πρωθυπουργό-συντηρητικό Κόμμα- Κάμερον)και άλλους χωρών υπεράνω και εντός υποψίας;

Κάθε άλλο.

Μια ημέρα νωρίτερα ήρθαν οι νέες αποκαλύψεις για το Κοινοβούλιο της Αυστραλίας.Αυτής της Αυστραλίας που πλήττεται απο αποκαλύψεις για απίστευτα εγκλήματα σεξουαλικής μορφής στην κορυφή της Εκκλησίας της,σε κορυφαία σχολεία της.Στις νέες αποκαλύψεις αναφέρονται πέρα απο τα οικονομικά εγκλήματα,απίστευτα σεξουαλικά όργια στις καρέκλες του Κοινοβουλίου,στα γραφεία βουλευτών και υπουργών κλπ

Ο Πρωθυπουργός Μόρισον ψέλλισε -και πάλι-κάποιες συγνώμες,υποσχέθηκε μέτρα κάθαρσης και άλλα φούμαρα.

Η Αυστραλία είναι μέλος κι αυτή της βρετανικής κοινοπολιτείας,Οπως η Κύπρος,ο φορολογικός παράδεισος των Ελλήνων κλεπτών δημοσίου,ιδιωτικού και τραπεζικού χρήματος.Πρόεδρος της Κύπρου ο κ.Ν.Αναστασιάδης,που είναι επίσης στην Αθήνα αυτές τις ώρες. Ακόμα όχι μόνο είναι ανοιχτή η πληγή των χρυσών διαβατηρίων στη χώρα του ,υπόθεση στην οποία εμπλέκουν ευθέως τον ίδιο και το δικηγορικό του γραφείο,αλλά βρίσκεται υπό έρευνα…

Εύγε στην ΕΡΤ που πήρε το ρεπορτάζ αυτό(το
υ 2017)και το προέβαλε,έστω και αν το προέβαλε αυτή τη ημέρα…

Ποιός … τεχνογνώστης θα τολμήσει να βρει το βίντεο(το ψάξαμε αλλά δεν διαθέτουμε τεχνογνωσία να το ανεβάσουμε ακόμα…)της έρευνας αυτής και να το βάλει να παίζει σε μια μεγάλη οθόνη στην πλατεία Συντάγματος και σε κάθε πλατεία της χώρας;

Αυτό θα έκαναν οπωσδήποτε(το έκαναν μια φορά ήδη) στην Ισλανδία και σε χώρες που πραγματικά παλεύουν την διαφθορά…


ΥΓ.

Θα διαβάσετε -αν δεν είδατε,σε ρεπορτάζ δημοσίων σχέσεων άλλων τι συνέβη στο προεδρικό Μέγαρο και στην παρέλαση.Για κυρίους,κυρίες και σούργελα με δυο πόδια.

Εμείς κρατάμε και επισημαίνουμε τα θερμά μηνύματα των προέδρων Μακρόν και Μπάϊντεν.
Ευθέως ο Γάλλος πρόεδρος είπε δείχνοντας τον Ερντογάν ότι σε περιπτώσεις απειλής και αλληλεγγύης η Γαλλία είναι στο πλευρό της Ελλάδας.Με άλλα λόγια τα είπε και ο Μπάϊντεν τονίζοντας ότι επι των ημερών του οι σχέσεις ΗΠΑ και Ελλάδα θα είναι θερμότερες απο ποτέ…

Θυμίζουμε ότι πριν 2 χρόνια κάποιοι στον περίγυρο του Μαξίμου έλεγαν ότι φεύγει απο την Ελλάδα ο Αμερικανός πρεσβευτής Πάϊατ.Αυτό θα συνέβαινε γιατί οι ΗΠΑ θα ήθελαν να …εξευμενίσουν τον νέο πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, ο οποίος θεωρεί ότι ο κ. Πάϊατ στήριζε την κυβέρνηση Τσίπρα πολύ. Ο κ.Πάϊατ δυο χρόνια μετά είναι εδώ και εξαιρετικά δραστήριος.Ηταν και στην εξέδρα της παρέλασης…

1 σχόλιο :

  1. Επρεπε να το ειχατε κατεβασει και (με την αδεια της ΕΤ3) να το ειχατε στον σερβερ σας, δια πασαν χρησιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates