.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ....ΞΑΝΑ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 40.000.000€ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΛΟΓΩ LOCKDOWN !!!

ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ LOCKDOWN ΕΙΤΕ ΜΕ LOCKDOWN ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΟΝΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
Το ελληνικό δημόσιο θα αποζημιώσει ξανά με εκατομμύρια ευρώ αυτούς που το λήστευαν συστηματικά και διαχρονικά, με τους στημένους διαγωνισμούς και το καρτέλ που είχαν στήσει !!!
Στην υγειά των κορόιδων λοιπόν....






Αποζημιώσεις 40 εκατ. ευρώ στους αυτοκινητοδρόμους για μη είσπραξη διοδίων


Το χέρι στην... τσέπη θα κληθεί να βάλει το Ελληνικό Δημόσιο προκειμένου να αποζημιώσει τις εταιρείες παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων για τα διαφυγόντα έσοδα από τη μη είσπραξη διοδίων, αλλά και τις καθυστερήσεις άλλων προβλεπόμενων εργασιών κατά τη διάρκεια των περιόδων ισχύος του lockdown το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Ο έως τον Ιούνιο λογαριασμός ανέρχεται σε περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτός οι αξιώσεις που θα απαιτήσουν πιθανότατα οι εταιρίες για την τρέχουσα περίοδο περιορισμών της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πέντε αποφάσεις που υπογράφει ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής και αναρτήθηκαν σήμερα στη «Διαύγεια», για την περίοδο του πρώτου lockdown (συνολικά για το πρώτο εξάμηνο του έτους έως το τέλος Ιουνίου 2020) προβλέπεται:

Δέσμευση ποσού 13.500.000 για την καταβολή στον Παραχωρησιούχο «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Δέσμευση ποσού 6.370.000 για τον Παραχωρησιούχο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.».

Δέσμευση ποσού 13.360.000 για πληρωμή στον Παραχωρησιούχο «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Δέσμευση ποσού 1.740.000 για καταβολή αποζημίωσης στον Παραχωρησιούχο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ».

Δέσμευση ποσού 5.300.000 για την καταβολή στον Παραχωρησιούχο «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.».

Η δυνατότητα αξίωσης αποζημίωσης προβλέπεται στις συμβάσεις παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων ώστε να υπάρχει κάλυψη διαφυγόντων εσόδων σε περιπτώσεις που υφίσταται «ανωτέρα βία» ή περιορισμός της κυκλοφορίας, για τον οποίο δεν ευθύνεται ο παραχωρησιούχος, αλλά η ευθύνη βαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο.


ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates