.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΒΟΥΛΙΑΖOYN ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ FRAPORT ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ !!!

ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 500.000.000€ ΤΟ 9ΜΗΝΟ
Ζοφερές οι προβλέψεις τους και για τους επόμενους μήνες !!!



Ζημιές ύψους 537,2 εκατ. ευρώ για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου σημείωσε η Fraport, λόγω του ισχυρού πλήγματος στις δραστηριότητες των αεροδρομίων από το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία που διαχειρίζεται αεροδρόμια ανακοίνωσε ότι οι ζημιές διαμορφώθηκαν στα 537,2 εκατ. ευρώ για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, σε σχέση με τα καθαρά κέρδη ύψους 413,5 εκατ. ευρώ.

Τα έσοδα διαμορφώθηκα στα 1,32 δισ. ευρώ, σημειώνοντας πτώση 54% από το προηγούμενο έτος.

Η Fraport τόνισε πως η κίνηση αναμένεται να μειωθεί περισσότερο από 70% στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, στους περίπου 18-19 εκατ. επιβάτες.

Η εταιρεία προβλέπει επίσης ότι τα έσοδα θα μειωθούν περί το 60% αυτό τον χρόνο. Τα EBITDA αναμένεται να υποχωρήσουν κατακόρυφα αλλά παραμένουν ελαφρώς θετικά, κυρίως εξαιτίας των μέτρων μείωσης του κόστους.

«’Εχουμε πολύ μακρύ ταξίδι μπροστά μας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport, Stefan Schulte. «Αναμένουμε αυτή τη στιγμή ότι η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης το 2021 να φτάσει μόλις 35%-45% του επιπέδου του 2019, εξαιτίας και του πολύ δύσκολου (όπως αναμένεται) πρώτου τριμήνου του 2021».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates