.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Οι εικόνες Ισπανίας θα μοιάζουν με βόλτα στην παιδική χαρά σε σχέση με αυτά που θα ζήσουμε εδώ αν προχωρήσει το νομοσχέδιο τέρας του Νέου Πτωχευτικού !!!


Σημαντικά ζητήματα της οικονομικής επικαιρότητας όπως ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας και το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» συζητήθηκαν στο τραπέζι της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ειδικότερα, αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας, που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες στην Βουλή, σύμφωνα με την Αριάδνη Νούκα.

«Καταγγέλθηκε από όλους τους θεσμικούς φορείς αυτό το νομοσχέδιο, επειδή κεντρική του στόχευση δεν είναι να απαλύνει τον δανειολήπτη, αλλά η πτώχευση» τόνισε, σημειώνοντας πως η πρώτη κατοικία είναι πλέον απροστάτευτη.

«Θα έχει εκρηκτικές διαστάσεις αυτό το νομοσχέδιο εάν ψηφιστεί» πρόσθεσε.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη διάταξη για αυτούς που θα μπορούν να διαμένουν στο… σπίτι τους έως 12 χρόνια, πληρώνοντας ένα είδος ενοικίου, εξήγησε ότι αφορά μόνο τις πολύ ευάλωτες ομάδες.




ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates