.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Τι μεταδίδει το pbnews.gr :


Την πρώτη μετά από καιρό, απόπειρα πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στα Γιάννενα, από την Εθνική Τράπεζα στις 16 Σεπτέμβρη, μέρα Τετάρτη στις 10 πμ. καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων.

Το κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστερής χαρακτηρίζει το γεγονός πρόκληση για το περί δικαίου αίσθημα, για το ένα από τα βασικότερα δικαιώματά μας. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις η εν λόγω απόπειρα πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας είναι ο προπομπός μιας καταιγίδας πλειστηριασμών και για αυτό το λόγο δεν μπορεί, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητος, τονίζει η ανακοίνωση και συμπληρώνει:

«Είναι γνωστό και δυστυχώς επιβεβαιώνεται και από την πραγματικότητα: Η κυβέρνηση της ΝΔ, πιστός υπηρέτης μεγάλων αφεντάδων όπως οι τράπεζες και τα αρπακτικά των funds, έχει βάλει στο στόχαστρο της πρώτη κατοικία. Έχει βάλει στο στόχο το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη στο δικό του σπίτι- ας σημειωθεί πως το 80% των Ελλήνων έχει ιδιοκατοίκηση, νούμερο πολύ μεγάλο για τα ευρωπαϊκά μεγέθη. Είναι καθήκον μας ως μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ , είναι καθήκον ως ενεργοί πολίτες, ως αγωνιστές, είναι καθήκον του εργατικού και λαϊκού κινήματος, είναι καθήκον των μαζικών φορέων, με κάθε τρόπο να υψώσουν τείχος προστασίας για την πρώτη κατοικία του συμπολίτη μας, να υψώσουν τείχος μπροστά στην απόπειρα της κυβέρνησης να βγάλει στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες των ανθρώπων του μόχθου, του λαού και των εργαζόμενων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates