.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ !!!



Την εκκένωση του 7ου ορόφου του υπουργείου Ανάπτυξης στη Νίκης προκειμένου να απολυμανθεί, όπως επίσης και των κοινόχρηστων χώρων, «επέφερε» η γνωστοποίηση ότι Ισραηλινός επενδυτής που επισκέφτηκε χθες το υπουργείο διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Φυσικά, όπως έγινε γνωστό, τόσο ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης βρίσκονται σε κατ' οίκον απομόνωση, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Σε καραντίνα βρίσκεται και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ενώ εκκενώθηκε και το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, που σήμερα παραμένει κλειστό για απολύμανση.

Ο Ισραηλινός μετέβη στο υπουργείο με εκπροσώπους της ONEX και το αντικείμενο της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Ωστόσο, είχε υποβληθεί σε test, το αποτέλεσμα του οποίου αποδείχθηκε θετικό, κάτι που πληροφορήθηκε χθες το πρωί. Πού και πότε έκανε το test δεν είναι γνωστό.

Αμέσως ενημέρωσε τους υπουργούς και, όπως λένε αρμοδίως από το υπουργείο, ευτυχώς που το έκανε έγκαιρα, διότι Αδ. Γεωργιάδης και Ν. Παπαθανάσης ήταν καθ' οδόν για να μεταβούν με την πρωθυπουργική αποστολή στη Θεσσαλονίκη. «Πάλι καλά που ήταν ευσυνείδητος», λένε στο υπουργείο και στην κυβέρνηση.

Πάλι καλά, λέμε κι εμείς, διότι θα έμπαινε σχεδόν η μισή κυβέρνηση σε καραντίνα…


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates