.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2000 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τι μεταδίδει το bankingnews.gr :


Και τελικώς δεν εγένετο παράταση σε ότι αφορά τους πλειστηριασμούς.Ετσι το ηλεκτρονικό σφυρί χτύπησε χθες 151 φορές, τις 79 φορές με πλειστηρίασμα κατοικίες.

Αν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως θα προστατευτούν οι ευάλωτοι δανειολήπτες, αυτό δεν απέτρεψε την έναρξη των πλειστηριασμών χθες 2/9 για τους υπόλοιπους ενώ όσον αφορά τους πραγματικά ευάλωτους και κυρίως όσους δείχνουν την πρόθεση να ρυθμίσουν για να εισέλθουν στο πρόγραμμα γέφυρα οι τράπεζες εξαντλούν την ελαστικότητά τους.

Κανονικά λοιπόν ξεκίνησαν χθες οι πλειστηριασμοί στην πλατφόρμα e - auction μετά από 6 μήνες που το "σφυρί" δεν είχε χτυπήσει λόγω της πανδημίας. 

Παράταση επίσημη παρά την πολύ συζήτηση που προηγήθηκε για μέχρι το τέλος του έτους δεν υπήρξε σε αυτήν τουλάχιστον τη φάση.

Χθες είχαν στο σύνολό τους προσδιοριστεί στην πλατφόρμα e-auction 321 πλειστηριασμοί.Από αυτούς και με βάση τα στοιχεία της πλατφόρμας οι 157 ολοκληρώθηκαν , οι 10 ματαιώθηκαν ενώ 146 ανεστάλησαν. 8 πλειστηριασμοί έμειναν ανοιχτοί.

Σε 79 ανήλθαν οι πλειστηριασμοί από αυτούς που ολοκληρώθηκαν οι οποίοι αφορούσαν κατοικίες.

Ως το τέλος του μήνα οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί ανέρχονται σε 4413 εκ των οποίων οι 2040 αφορούν κατοικίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates