.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ;;; ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ LAMDA Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ !!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ+EUROBANK ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ LAMDA ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;; EUROBANK+ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ LAMDA ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ;;;



Σε μετοχικές ανακατατάξεις στην Lamda Develοpment οδηγεί η απόφαση της οικογένειας της κας Μαριάννας Λάτση να μην συμμετάσχει στην επένδυση του Ελληνικού.

Στο πλαίσιο συμφωνίας με τον αδερφό της Σπ. Λάτση, πωλήθηκε την Παρασκευή πακέτο 8.900.000 μετοχών της Lamda Develοpment (κατά πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί σε εταιρείες που συνδέονται με τον κ. Τρ. Νάτση της επενδυτικής εταιρείας Brevan Howard) ενώ θα ακολουθήσει και η πώληση πρόσθετου πακέτου 5.992.760 μετοχών. Συνολικά, δηλαδή, στο πλαίσιο της συμφωνίας της οικογένειας Λάτση, θα μεταβιβαστεί το 8,42% της Lamda Develοpment.

Όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά από συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση, η Consolidated Lamda Holdings (CLH) που είναι η βασική μέτοχος της Lamda Development, πώλησε 8.900.000 μετοχές της εισηγμένης και «θα εκκινήσει άμεσα διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου 5,992,760 μετοχών της Lamda Develοpment AE προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κα Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή τους στη Lamda Develοpment ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως «οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση διατηρούν τη συμμετοχή τους στη CLH και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού». Μετά την ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών, η CLH θα κατέχει ποσοστό 42,2% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Lamda Develοpment AE από 50,62% που κατείχε μέχρι χθες.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates