.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !!! Η INTRUM ΑΝΟΙΓΕΙ....ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!!




3 πολυεθνικά call centers-εισπρακτικές θα ανοίξει στη χώρα μας...για διεθνές κυνήγι δανειοληπτών-οφειλετών !!!

Τι γράφει το businessdaily.gr :

Σε μια σημαντική κίνηση αναβάθμισης της παρουσίας του στην χώρα μας προχωρά ο όμιλος Intrum μέσω του ελληνικού βραχίονα Intrum Hellas. Όπως έγινε γνωστό στους εργαζομένους της εταιρίας στην Ελλάδα ο όμιλος θα προχωρήσει στην δημιουργία 3 «πολυεθνικών» call centers, εξοπλισμένων με τεχνολογίες αιχμής, που θα υποστηρίζουν τις εργασίες του στις χώρες που δραστηριοποιείται. 

Το πρώτο από τα call centers - πρότυπα, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του καλοκαιριού, θα είναι στην Ελλάδα, στα κεντρικά της Intrum Hellas δημιουργώντας με το καλημέρα 100 νέες θέσεις εργασίας ενώ σε δεύτερο χρόνο οι νέες θέσεις εργασίας θα ξεπεράσουν τις 400.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη γενικότερα για τη χώρα καθώς ένας ισχυρός όμιλος θα προχωρήσει σε μια σημαντική επένδυση και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία. Με την κίνηση η εταιρία βάζει ένα μικρό λιθαράκι για την αντιμετώπιση του υπαριθμόν ένα, όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο διευθύνων σύμβουλος της Intrum Hellas Γιώργος Γεωργακόπουλος, πρόβλημα της χώρας: την ενίσχυση της απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates