.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

BLOOMBERG: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ 400.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!




Περίπου 400.000 εργαζόμενοι σε αεροπορικές εταιρείες απολύθηκαν, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή ενδέχεται να χάσουν την δουλειά τους λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με υπολογισμούς του Bloomberg.

Η αεροπορική βιομηχανία επλήγη περισσότερο από τους περισσότερους κλάδους, καθώς λόγω του κορονοϊού, σταμάτησαν οι πωλήσεις εισιτηρίων και οι εταιρείες βρέθηκαν χωρίς μετρητά. Οι αεροπορικές σε όλο τον κόσμο μείωσαν δραματικά τις πτήσεις λόγω των περιορισμών στα σύνορα και της έλλειψης ενδιαφέροντος για ταξίδια, κυρίως διεθνή, καθώς οι άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί λόγω της μετάδοσης του ιού και παρέμειναν μεγάλες χρονικές περιόδους σε καραντίνα.

Ο αριθμός των 400.000 θέσεων εργασίας που υπολογίζει το Bloomberg, περιλαμβάνει αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και καλύπτει πιλότους και πληρώματα καμπίνας, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες γραμμές της καταπολέμησης του ιού, όταν εργάζονται. Περιλαμβάνει προγραμματισμένες περικοπές από αερομεταφορείς των Η.Π.Α. και συγκέντρωση στοιχείων από δηλώσεις εταιρειών, ειδήσεις του Bloomberg News και άλλες αναφορές μέσων.

ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates