.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΕΘΝΙΚΗ+ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Καλοκαιρινό... στριμωξίδι για τιτλοποιήσεις


Συμβάσεις εμπιστευτικότητας ( NDAs) για διαγωνισμούς τιτλοποίησης δύο χαρτοφυλακίων ετοιμάζονται να στείλουν σε επενδυτές, το επόμενο διάστημα, Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.

Η Πειραιώς ξεκινά πρώτο το project Vega. Την τιτλοποίηση, δηλαδή, 53 χιλιάδων ενυπόθηκων δανείων, στην πλειονότητά τους καταγγελμένων ( σ.σ. το 70% του χαρτοφυλακίου) όλων των κατηγοριών.

Η μικτή λογιστική αξία των δανείων ανέρχεται σε 5 δισ. ευρώ. Εξ αυτών, δάνεια περίπου 1 δισ. ευρώ είναι στεγαστικά και 4 δισ. εταιρικά ( μικρών, μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων).

Συγχρόνως τρέχει η προεργασία για το project Phoenix. Την τιτλοποίηση, δηλαδή, 58 χιλ. στεγαστικών δανείων, μικτής λογιστικής αξίας 2 δισ. ευρώ.

Μέσα στον τρέχοντα μήνα θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία από την Εθνική για την τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων άνω των 6 δισ. ευρώ (project Frontier) με διερεύνηση ενδιαφέροντος και αποστολή NDAs.

Υπενθυμίζεται ότι «τρέχει» ήδη άλλη μια μεγάλης κλίμακας τιτλοποίηση (project Galaxy – Alpha Bank).

Καλοκαιρινό στριμωξίδι για τιτλοποιήσεις, ελέω Covid-19…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates