.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ FUNDS & Ο "ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ" ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τι μεταδίδει σχετικά το businessdaily.gr :

Στη διαχείριση της doValue Greece θα περάσει το project Icon, η τιτλοποίηση της Εθνικής Τράπεζας που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Bain Capital Credit. Ένα από τα κρυφά ατού της doValue Greece, όπως μετονομάστηκε η Eurobank FPS μετά την εξαγορά της από τον ιταλικό όμιλο, είναι ότι μέτοχοι της μητρικής doValue είναι δυο από τους μεγαλύτερους αγοραστές «κόκκινων» δανείων στην Ευρώπη: η Fortress με ποσοστό 25% και η αμερικανική Bain με 10%.

«H doValue με την ηγετική θέση της στη Διαχείριση Δανείων και Ακινήτων στην ελληνική αγορά και τη συμμετοχή της στον όμιλο doValue, πρωτοπόρο του κλάδου πανευρωπαϊκά, αποτελεί ένα κόμβο ανάπτυξης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη», σημείωσε χθες ο εκτελεστικός πρόεδρος της doValue Greece, Θεόδωρος Καλαντώνης, με αφορμή την μετονομασία της εταιρίας.

Σημαντική πρόοδος έχει πραγματοποι
ηθεί στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – τραπεζών για τον νέο πτωχευτικό νόμο. Το χάσμα έχει γεφυρωθεί σε πολλά θέματα, ωστόσο, παραμένει μεγάλη απόσταση σε δυο κρίσιμες πτυχές του πτωχευτικού, τις προϋποθέσεις για τη λεγόμενη δεύτερη ευκαιρία και τη διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού, για τις οποίες θα απαιτηθούν αρκετές εβδομάδες συζητήσεων, σε ανώτατο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates