.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ POS ΖΗΤΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΡΑΜΑΣ
Τράπεζες απαιτούν από επαγγελματίες να πληρώσουν χαράτσια, την ώρα που εκείνοι είχαν τα μαγαζιά τους κλειστά ή να υπολειτουργούν εξαιτίας του lockdown του κορωνοϊού !!!



Καταγγελία ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας (πρώην Έβρου) χρεώνει ξαφνικά 60 ευρώ ετησίως για το POS !!!

Μια σοβαρή καταγγελία από επαγγελματία της Ορεστιάδας που αφορά τις πρακτικές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας (πρώην Έβρου η οποία… απορροφήθηκε από την συγκεκριμένη), η οποία εντελώς ξαφνικά χρεώνει 60 ευρώ ετησίως σε όσους χρησιμοποιούν τα μηχανήματα POS που χρησιμοποιούν, πέρα από την κανονική προμήθεια της.

Όπως μάλιστα επισημαίνει, ενημερώθηκε από την Τράπεζα με ένα απλό SMS, με το κατάστημα κλειστό λόγω του κορονοϊού, πως θα του χρεώσουν 30 ευρώ για το πρώτο 6άμηνο του 2020 στις 15 Μαίου. Χωρίς να ενημερωθεί και να ερωτηθεί στην αρχή της χρονιάς, γιατί μπορεί να αποφάσιζε να σταματήσει την χρήση του POS της συγκεκριμένης Τράπεζας, με την οποία εξακολουθούν να συνεργάζονται αρκετοί επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Έβρου, επειδή την θεωρούν ως μια συνέχεια της πάλαι ποτέ υπάρχουσας Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, η οποία πλέον έχει ¨εξαφανιστεί” και δεν υφίσταται πουθενά. Όπως μάλιστα συμπληρώνει ο ίδιος επαγγελματίας, έχει παράλληλα και POS της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία χρεώνει μόνο την προμήθεια και όχι τέτοιο… χαράτσι.

Η καταγγελία αναφέρει:

“Σήμερα η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας μου έστειλε sms και με πληροφορεί ότι στις 15/5 θα χρεωθώ το ποσό των 30 ευρώ για την χρήση του POS της, το οποίο έχω στο κατάστημα μου, για το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Θεωρώ την παραπάνω ενέργεια και απαράδεκτη αλλά και ανήθικη. Απαράδεκτη γιατί ενώ είχα άλλο POS άλλης Τράπεζας, θεώρησα σωστό να βάλω και μιας τοπικής (Έβρου τότε) και να χρησιμοποιώ μόνο αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο (νομίζω και πολλοί άλλοι σαν εμένα).

Η κάθε Τράπεζα βάζει για πολλούς λόγους το χέρι της στα χρήματα του κάθε επαγγελματία, αλλά όχι και αυτό. Επιπλέον 60 ευρώ το χρόνο. Αρκετά είναι νομίζω αυτά που παίρνουν για προμήθεια με το… έτσι θέλω. Ανήθικη είναι γιατί το ποσό αφορά το διάστημα 1-1 έως 30/6, για το οποίο θα έπρεπε να είχα ενημερωθεί και αν ήθελα να συνέχιζα. Ανήθικο όμως το θεωρώ γιατί αυτό που κάνει η συγκεκριμένη Τράπεζα το κάνει με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ”.

Πάσα απάντηση δεκτή εκ μέρους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου για την συγκεκριμένη πολύ σοβαρή καταγγελία του επαγγελματία.


ΠΗΓΗ

Ενώ χαρακτηριστικό είναι σχόλιο επαγγελματία στην ίδια ιστοσελίδα(evros-news.gr) που το μεταφέρουμε αυτούσιο :

«Παιδιά κάνετε λάθος !!!! 120€ είναι ετησίος !!!! Σας το λέω εκ πείρας σαν ιδιόκτητης καταστήματος λίγο έξω από το Σουφλί !!!! Επιτέλους πρέπει να βρεθεί μία λύση…. σας παρακαλώ ερευνήστε λίγο παραπάνω το θέμα…. εύγε στον κύριο που ξεκίνησε την καταγγελία !!!! Φιλικά – Γιάννης Γ . . .»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates