.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΟΙ 3 ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΣΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ"...ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!




Τι μεταδίδει το mononews.gr :

Λοιπόν, μελετώντας τις τράπεζες που δήλωσαν συμμετοχή στο Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων της Αναπτυξιακής Τράπεζας βλέπει κανείς τους γνωστούς αγνώστους (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank, Attica, Optima Bank, Παγκρήτια Τράπεζα κλπ ) αλλά και δύο ακόμη χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Την ProCredit Bank Hellas και τον οργανισμό EBury.

Η πρώτη είναι 100% θυγατρική της ProCredit Bank Βουλγαρίας και οι δύο (δηλαδή η ελληνική και η βουλγάρικη) ανήκουν κατά 100% στην εταιρεία ProCredit Holding AG & Co. KGaA, η οποία εδρεύει στην Φρανκφούρτη στην Γερμανία.

Αυτή με την σειρά της είναι η μητρική εταιρία του αναπτυξιακού ομίλου ProCredit, ο οποίος αποτελείται από εμπορικές τράπεζες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στο τμήμα Prime Standard του χρηματιστηρίου αξιών της Φρανκφούρτης.

Μέτοχοι της ProCredit Holding AG & Co. KGaA μεταξύ άλλων είναι: οι Zeitinger Invest και ProCredit Staff Invest (το επενδυτικό όχημα για το προσωπικό της ProCredit), η ολλανδική DOEN Participaties BV, η αναπτυξιακή τράπεζα KfW και το IFC (ο επενδυτικός βραχίονας της Παγκόσμιας Τράπεζας).

Όσο για την διευθύνουσα σύμβουλο της θυγατρικής στην Ελλάδα, η οποία ανήκει 100% στην Βουλγαρική είναι η «καλλονή» Kameliya Mineva (Δείτε φωτό στο τέλος του κειμένου).

Η κα Mineva αποφοίτησε από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου, με ειδίκευση στα οικονομικά.

Ακολούθως απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σπουδών στο MBA από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.

Το 2017 αποφοίτησε επίσης από την Ακαδημία ProCredit στο Fürth της Γερμανίας.

Δεύτερη διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας είναι η Rumyana Todorova και τρίτη CEO η Ρένι Πέιτσεβα. (δείτε φωτό στο τέλος του κειμένου)

Η τράπεζα δεν διαθέτει δίκτυο με την παραδοσιακή μορφή όπως και ο βρετανικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός EBury, ο οποίος εξειδικεύεται στην χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με αιχμή τις digital εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates