.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ: ΣΤΙΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ, ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ...
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/04/blog-post_237.html


Τι αποκαλύπτει η fmvoice.gr :


Τι σας είχα γράψει στις 6 του μηνός. Το 800άρι, έτσι όπως το δίνει ο Μητσοτάκης, ζημιώνει την ελληνική οικονομία και τους μόνους που σώζει είναι τους διάφορους Καλλιτσάντσηδες.

Στην περίπτωση μάλιστα της Αττικής Οδού ο Μητσοτάκης μειώνει το εισόδημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζόμενων της εταιρείας αφού θα τους δώσει για 1,5 μήνα τα 800 ευρώ στον καθένα.

Οι εργαζόμενοι χάνουν, ο Καλλιτσάντσης κερδίζει. Δεν πληρώνει τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του για ενάμισι μήνα συν τις ασφαλιστικές εισφορές (και από αυτό χαμένο το ελληνικό κράτος). 

Το γελοίο της υπόθεσης, για να μην μιλήσουμε για σκάνδαλο και άλλα συναφή, αν και στην πραγματικότητα σκάνδαλο αποτελεί, είναι ότι η Αττική Οδός διαθέτει σήμερα ταμειακή ρευστότητα η οποία ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ. 

Ξέρετε πολλές εταιρείες στην Ελλάδα με 200 εκατ. "κασέρι"; Ούτε ο κ. Μητσοτάκης ξέρει. Ξέρει όμως ότι πρέπει πάση θυσία να στηρίξει τον οικογενειακό φίλο. Γι’ αυτό άλλωστε η κυβέρνησή του ετοιμάζει μέσα στην τούρλα του κορονοϊού και νέα απόφαση - σκάνδαλο υπέρ των συμφερόντων του ομίλου Ελλάκτωρα και των αδελφών Καλλιτσάντση.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates