.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & GOLDEN HALL !!!




Με απόφαση του Υπ. Υγείας κλείνουν οι καφετέριες και τα εστιατόρια

Νέα, ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ώρες καθώς, όπως διαπιστώνεται καθημερινά, πολλοί συμπολίτες μας δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί.

Δυστυχώς, παρά τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπως για παράδειγμα το κλείσιμο των σχολείων, καφετέριες και χώροι διασκέδασης είναι γεμάτοι κόσμο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην επιστημονική κοινότητα και στην ειδική επιτροπή του υπουργείου Υγείας που ασχολείται με το θέμα του κορονοϊού και πώς θα αντιμετωπιστεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχουν ανακοινώσεις για κλείσιμο καταστημάτων. Επίσης θα ανακοινωθούν οικονομικά μέτρα, σε συνέχεια όσων είχαν κοινοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες και περιλάμβαναν την αναστολή πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αναστέλλεται η λειτουργία μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ως τις 30 Μαρτίου με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, κυρίας Λίνας Μενδώνη.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των μουσείων και των μνημείων και λόγω του ότι λόγω των ειδικών συνθηκών παρουσιάζονται ελλείψεις στο φυλακτικό προσωπικό.

Εννοείται βεβαίως ότι στα Μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό φύλαξης. Παράλληλα έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες για τη σχολαστική καθαριότητα των χώρων υγιεινής που χρησιμοποιεί το προσωπικό στο σύνολο των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Κλείνει το Golden Hall

Αναστέλλεται η λειτουργία του τεράστιου εμπορικού κέντρου, Golden Hall, στην Λεωφόρο Κηφισίας, σύμφωνα με απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Lamda Development.

Eξετάζεται το ενδεχόμενο να κάνουν απολύμανση στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με πηγές.


ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates