.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ...ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥΣ !!!



Οικονομία και στα… PC κάνουν οι τράπεζες

Τη λύση να αγοράζουν επαναχρησιμοποιημένους (refurbished) υπολογιστές για το προσωπικό τους έχουν επιλέξει όπως μαθαίνω δύο συστημικές τράπεζες για να μειώσουν τα έξοδά τους. Όπως μου λένε, η πρακτική δεν είναι καινούργια, καθώς την είχαν υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό και μέσα στην κρίση, όμως φαίνεται ότι η επιστροφή στην κανονικότητα τις άφησε απτόητες.

Έτσι, όπως μου λένε, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει εκ νέου μαζικές παραγγελίες «μεταχειρισμένων» υπολογιστών, οι οποίοι πάντως φαίνεται ότι καλύπτουν μια χαρά τις ανάγκες των εργαζομένων τους, κάνοντας ταυτόχρονα καλό και στο… budget.

Μείωση εξόδων από παντού

Πάντως, όπως μου λένε, οι μειώσεις δεν περιορίζονται στους υπολογιστές, αλλά το «μαχαίρι» έχει πέσει συνολικά και σε όλα τα τμήματα των τραπεζών. Και, όπως μαθαίνω, αποφέρει καρπούς, καθώς υπάρχει συστημική τράπεζα που μείωσε τα έξοδά της κατά διψήφιο ποσοστό σε σχέση με πέρυσι. Και το 2020 αναμένεται να κινηθεί σε ίδιους ρυθμούς, καθώς τα έσοδα από τις χορηγήσεις μπορεί να έχουν αυξηθεί, αλλά παραμένουν πενιχρά.

Πενία τέχνας κατεργάζεται…


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates