.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Έχουν πλάκα οι έχοντες και οι κατέχοντες.

Πρώτα έκαναν το λάθος να πιστέψουν ότι οι τράπεζες θα τους εξαιρούσαν από το μακελειό.
Και μόλις αντιλήφθηκαν τι τους περιμένει, έκαναν και το δεύτερο λάθος και απευθύνθηκαν για την προστασία τους σε τραπεζοδικηγόρους και σε κάτι περίεργα γραφεία τραπεζομανατζαρέων, που γράφουν ακόμη ανακοπές με διορθώσεις τιμήματος και συμβουλεύουν τους δανειολήπτες να χαρίσουν όλη την περιουσία τους στις τράπεζες, για να πάψουν λέει να χρωστούν.

Ο εφοπλιστής ρε κορόιδα, αν πάψει να χρωστάει, παύει να είναι και εφοπλιστής. Άσε που, ο μέσος σημερινός εφοπλιστής, μόλις τα χάσει όλα, δεν μπορεί ούτε να μπαρκάρει στα καράβια για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, επειδή υποφέρει από ναυτία ....

ΥΠΕΡΒΑΣΗ γατάκια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates