.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ-ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ E-BANKING !!!

E-MAIL ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 5 ΕΥΡΩ ΕΛΑΒΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε πως :««Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμία νέα επιπλέον χρέωση».



Τράπεζα Πειραιώς: "Προμήθεια εγγραφής" αξίας 5 ευρώ με ασαφή αιτιολογια πλήρωσαν θέλοντας και μη πρωί πρωί Πρωτοχρονιάς χιλιάδες χρήστες του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς (winbank.gr).

Η Τράπεζα Πειραιώς για την "προμήθεια εγγραφής" 5 ευρώ χρέωσε αυτόματα όσους έχουν e-banking και στη συνέχεια τους ενημέρωσε με σχετικό E-mail απλά για τη χρέωση χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (αρκετά δύσκολο λόγω της ημέρας) το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας έσπασε καθώς χιλιάδες συνδρομητές πελάτες προσπαθούσαν να μάθουν περί τίνος πρόκειται, με τον αυτόματο τηλεφωνητή να αδυνατεί να ανταποκριθεί ενώ και η εξυπηρέτηση πελατών λόγω της των αδειών ήταν ελλιπής.


Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο πολλοί εξέφραζαν την απορία αλλά και την οργή τους για αυτόν το πρωτοχρονιάτικο μποναμά από την ανάποδη. Προμήθεια εγγραφής για το e-banking; Προμήθεια εγγραφής για τις κάρτες οι οποίες δεν είχαν λήξει όμως; Όπως και να χει, σε ημέρα αργίας δεν ήταν ενδεδειγμένος ο τρόπος για αυτή την χρέωση ακόμα κι αν προβλέπεται στα ψιλά γράμματα που τόσο ταλαιπωρούν τους Έλληνες εδώ και χρόνια.


Και να σκεφτεί κανείς ότι πολύ πρόσφατα έγινε μεγάλη συζήτηση για τις χρεώσεις των τραπεζών με τα πιστωτικά ιδρύματα αλλά και την κυβέρνηση να δεσμεύονται ότι θα σταματήσουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Δείτε τι έγραφαν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στα σχετικά fora:




Παρέμβαση Γεωργιάδη για χρέωση 5 ευρώ από Πειραιώς στους πελάτες της


Διευκρινίσεις για την χρέωση από την Τράπεζα Πειραιώς ποσού ύψους 5 ευρώ ανήμερα της πρωτοχρονιάς ως προμήθεια εγγραφής έδωσε την Πέμπτη ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η τράπεζα χρέωσε αυτόματα χιλιάδες χρήστες e-banking ενημερώνοντας με σχετικό e-mail χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ερωτηθείς σχετικά στο Twitter, o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρίνισε ότι το θέμα ερευνήθηκε και από αυτόν και από τις υπηρεσίες του υπουργείου.

«Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμία νέα επιπλέον χρέωση» διαβεβαίωσε.


Πηγές: 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates