.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Έχει ψωμί η Ελλάδα

Το γιατί όλο και περισσότερες εταιρίες διαχείρισης Κόκκινων Δανείων δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, δικαιολογείται από ένα απλό στοιχείο.

Η Ελλάδα σε απόλυτους αριθμούς -και όχι αναλογικά- είναι η μεγαλύτερη αγορά Κόκκινων Δανείων στην Ευρώπη και αυτό σημαίνει ότι, κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, οι συγκεκριμένες εταιρίες θα έχουν πολύ (και σημαντικών αποδόσεων) δουλειά στη χώρα μας. Σημειώνω ότι, σήμερα στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται περισσότερες από 20 εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων, που απασχολούν γύρω στα 3.000 άτομα. 

Σε ότι αφορά το ερώτημα «γιατί οι τράπεζες δεν μπορούν να διαχειριστούν αποδοτικά τα Κόκκινα Δάνειά τους και τα αναθέτουν σε εξειδικευμένες εταιρίες;», πέραν του παράγοντα τεχνογνωσία που έχει σημαντικό βάρος, υπάρχει και κάτι άλλο. Η σχετική απάντηση που δίνει ο Τάσος Πανούσης, πρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαχείρισης Απαιτήσεων και διευθύνων σύμβουλος της Eurobank FPS, είναι απόλυτα ειλικρινής:

«Οι εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων δεν έχουν δεσμεύσεις στην ελληνική επιχειρηματική αγορά, γεγονός που καθιστά τη δραστηριότητά τους λιγότερο ευάλωτη σε κάθε είδους παρεμβάσεις».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates