.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΒΙΛΑ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ !!!

ΟΙ ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Παναγιώτης Ψυχάρης κατέθεσε αίτηση ανακοπής, ζητώντας να διορθωθεί η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης και κατ’ επέκταση η τιμή εκκίνησης της ιδιοκτησίας.



Για την περασμένη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός της βίλας του πρώην εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, η οποία βρίσκεται στις οδούς Σερεπετζή, Δόλασικ και Περσέως 2Α στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Ωστόσο, η διαδικασία, με επισπεύδουσα την Alpha Bank, δεν πραγματοποιήθηκε επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, ο Παναγιώτης Ψυχάρης κατέθεσε αίτηση ανακοπής, ζητώντας να διορθωθεί η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης και κατ’ επέκταση η τιμή εκκίνησης της ιδιοκτησίας.

Προς 2,4 εκατ. ευρώ

Η βίλα εμβαδού 544 τ.μ., που θα εκπλειστηριαζόταν προς 2,4 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε οικόπεδο 3,4 στρεμμάτων, διαθέτει εξώστες 208 τ.μ. και αποτελείται από playroom περίπου 100 τ.μ., υπόγειο 158 τ.μ., ισόγειο 141 τ.μ. και πρώτο όροφο 140 τ.μ. Συνοδεύεται ακόμη από δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος οικοπέδου 308 τ.μ.



Η ιδιοκτησία βρίσκεται στις οδούς Σερεπετζή, Δόλασικ και Περσέως 2Α στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.


Στην αίτηση ανακοπής αναφέρεται ότι οι προσφερόμενες τιμές πώλησης όμοιων ακινήτων στην ίδια περιοχή είναι πολύ υψηλότερες, με τον πρώην εκδότη να έχει πετύχει, ήδη μία φορά, την βελτίωση της τιμής πρώτης προσφοράς της ιδιοκτησίας, από 1,9 εκατ. ευρώ σε 2,4 εκατ. ευρώ.

Όπως εξάλλου, αναφέρεται στην αρχική αίτηση ανακοπής, οι προσφερόμενες τιμές πώλησης γειτονικών κατοικιών κυμαίνονται από 3.700 ευρώ έως 9.500 ευρώ ανά τ.μ. αναλόγως της θέσης.

Ισχυρό ενδιαφέρον

Η βίλα Ψυχάρη, κατά πληροφορίες, συγκεντρώνει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον από εταιρείες που αναζητούν κατοικίες στο Παλαιό Ψυχικό. Δεν είναι τυχαίο ότι τον Σεπτέμβριο του 2018 οι τέσσερις ημιτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες της εταιρείας Koumbas Development του Γιώργου Κούμπα στην οδό Αγίου Δημητρίου 62 στο Παλαιό Ψυχικό, είχαν πωληθεί σε τίμημα, κατά 900 χιλ. ευρώ, σε σύγκριση με την τιμή εκκίνησης.

Εξάλλου, σύμφωνα με στοιχεία του δικτύου Spitogatos, συνολικά στα Βόρεια προάστια, το γ’ τρίμηνο του 2019, οι μέσες ζητούμενες τιμές -που ενδέχεται να έχουν σημαντική απόκλιση προς τα κάτω από τις τιμές στις οποίες γίνονται αγοραπωλησίες- αυξήθηκαν κατά 9%, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2018.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates