.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ: "ΕΣΩΣΕ" ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!

ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ALPHA BANK ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 100.000€
Αν σε διάστημα 15 ημερών δεν εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας για την αποπληρωμή του χρέους η τράπεζα θα επανέλθει με νέα ημερομηνία πλειστηριασμού.




Συμφωνία στο παραπέντε έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος για να σταματήσει ο πλειστηριασμός ακινήτου στο Κολωνάκι.

Για σήμερα είχε προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί ακίνητο επί της οδούς Δημοκρίτου 19 που στεγάζονταν το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Η διοίκηση της Alpha Bank έβαλε σε εφαρμογή τις νομικές διαδικασίες για την είσπραξη οφειλής ύψους 100.000 ευρώ η οποία ήταν σε εκκρεμότητα για αρκετά χρόνια αφού ο οφειλέτης δήλωνε αδυναμία εξόφλησης.

Η διοίκηση της Alpha Bank άναψε το «πράσινο φως» για τον πλειστηριασμό του ακινήτου στη οδό Δημοκρίτου αποτιμώντας την αξία του ακινήτου περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μία αυτοτελής και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία (κατοικία- διαμέρισμα).Το ισόγειο ορόφου, επιφανείας μέτρων τετραγωνικών (213,00).
Η πολυκατοικία κτισμένης επί οικοπέδου εκτάσεως μέτρων τετραγωνικών έκταση 505,44 .

Η τράπεζα ζητούσε ως πρώτη προσφορά από τους ενδιαφερόμενους το ποσό των 441.000 για τη συμμετοχή τους στον πλειστηριασμό.

Με βάση με τον πρακτικό του πλειστηριασμό του ακινήτου χαρακτηρίζεται ως κατοικία ενώ δεν εμφανίζονται άλλες υποθήκες στο ίδιο ακίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οφειλέτης σε διάστημα 15 ημερών πρέπει να εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας για την αποπληρωμή τους χρέους διότι η τράπεζα θα επανέλθει με νέα ημερομηνία πλειστηριασμού.

Πάντως στελέχη της κτηματαγοράς εκτιμούν ότι η αγορά ακινήτων παρότι διαμορφώνεται κλίμα προσδοκιών στην πράξη δεν εμφανίζονται αγοραστές για να δώσουν 1,2 εκατ. ευρώ για ένα ακίνητο που έχει ανεγερθεί πριν από 60 χρόνια.

Ο 80χρόνος ποινικολόγος βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση καθώς οι απαιτήσεις των τραπεζών αλλά και ιδιωτών ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates