.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ INTRUM !!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ INTRUM
Οι εργαζόμενοι ζητούν να μάθουν εάν η εταιρεία έχει λάβει γνώση της πίεσης που δέχονται από τη διοίκηση της Πειραιώς για τη μετάβασή τους στη νέα εταιρεία !!!


Επιστολή προς την Intrum απέστειλαν οι εργαζόμενοι στην RBU της Τράπεζας Πειραιώς, ζητώντας να μάθουν εάν η εταιρεία έχει λάβει γνώση της πίεσης που δέχονται από τη διοίκηση της Πειραιώς για τη μετάβασή τους στη νέα εταιρεία.

Αναλυτικά:

«Βιώνοντας τις εξελίξεις στο RBU από τις αρχές του έτους, γινόμαστε μάρτυρες πρωτόγνωρων γεγονότων για τα δεδομένα του τραπεζικού κλάδου στη χώρα μας.
Την ίδια στιγμή που η Τράπεζα προβάλλει την ταύτιση της στις αξίες, την εργασιακή κουλτούρα και την εταιρική υπευθυνότητα ως παράγοντα συνεργασίας με το νέο εταιρικό σχήμα (INTRUM), καταγράφονται από πλευράς της αντιδεοντολογικές και στα όρια της νομιμότητας, αν δεν έχουν ήδη προ πολλού ξεπεραστεί, πιεστικές συμπεριφορές προκειμένου οι εργαζόμενοί του RBU να «πεισθούν» να μεταβούν στη νέα εταιρία.

Σε συνέχεια αυτής της συνεχιζόμενης, παράτυπης και αντιδεοντολογικής πρακτικής από πλευράς των εκπροσώπων της Τράπεζας, ο Σύλλογός μας απέστειλε σχετική επιστολή προς την μητρική εταιρεία INTRUM, προκειμένου να αποσαφηνίσει εάν έχει λάβει γνώση των γεγονότων και ειδικότερα αν συναινεί σε τέτοιου είδους πρακτικές, που στόχο έχουν την υφαρπαγή της συναίνεσης των εργαζομένων με όρους άσκησης ψυχολογικής πίεσης, για τη μετάβαση τους στην εν λόγο εταιρεία, παρά τη θέλησή τους.

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ

Ο Πρόεδρος
Μπεμπένης Εμμανουήλ 

Ο Γεν. Γραμματέας
Γοίλιας Ισίδωρος


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates