.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: "ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ" ΓΙΑ Φ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ & Π.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ !!!

ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ...ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 
Ο μεν Φ.Μπόμπολας ανέστειλε τον πλειστηριασμό της βίλας στο Π.Ψυχικό, ο δε Πέτρος Κωστόπουλος των πλειστηριασμών των οικοπέδων στην Μύκονο !!!




Τι γράφει το mononews.gr :

Σχέδιο για να σώσει το… παλάτι του Ψυχικού έχει βάλει μπροστά ο Φώτης Μπόμπολας. Διότι δεν θέλει να «φύγει» από τα χέρια του η πολυτελής κατοικία των 810 τετραγωνικών μέτρων που η εμπορική της αξία είναι 4,2 εκατομμύρια ευρώ και από το 2000 έχει κηρυχθεί διατηρητέα.

Η μεζονέτα ήταν να βγει στο σφυρί στις 11 Σεπτεμβρίου από την Alpha Bank. Όμως ο κ. Φώτης Μπόμπολας έσπευσε στην τράπεζα και πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να ανακόψει τον πλειστηριασμό, όπως και έγινε…

Ο ίδιος παραδέχεται πως κατέθεσε ένα ποσό στην τράπεζα και στο ερώτημα αν η Alpha προτίθεται να κινήσει διαδικασία πλειστηριασμού και για άλλα ακίνητα της ιδιοκτησίας του απαντά: «Βρισκόμαστε στα δικαστήρια με την Alpha Bank, δεν ξέρω τι θα κάνει»…

Ωστόσο αποφεύγει να δώσει απάντηση για το ύψος του ποσού που κατέθεσε στην Alpha Bank και ανέκοψε τον πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα στην πλατφόρμα eauction να σημειώνεται πως η διαδικασία εκποίησης του ακινήτου είναι σε αναστολή.


Βέβαια είναι γνωστό ότι στα τέλη του 2018 ο κ. Φώτης Μπόμπολας και η σύζυγός του, κ. Ειρήνη Μανουσάκη, είχαν εισπράξει 50 εκατ. ευρώ από το deal με τη Stoiximan και τον ΟΠΑΠ.

Οπότε «λεφτά υπάρχουν»… Αρκετά τουλάχιστον για να σωθεί η πολυτελής μεζονέτα του παλαιού Ψυχικού.





Δεν έχουν τέλος τα πινάκια των πλειστηριασμών για τον άλλοτε μεγαλοεκδότη Πέτρο Κωστόπουλο.

Όμως σήμερα φαίνεται πως το ηλεκτρονικό σφυρί δεν θα κτυπήσει για δύο οικόπεδα «άρτια και οικοδομήσιμα», που βρίσκονται στη Μύκονο, το νησί που ερωτεύθηκε ο Πέτρος και τον ερωτεύθηκε και αυτό.

Τα οικόπεδα βρίσκονται στη θέση Χουλάκια, και ο Πέτρος μάλλον βρήκε χρήματα και έκοψε τη διαδικασία του πλειστηριασμού. Εξάλλου γιατί να χάσει, για λιγότερα από 100.000 ευρώ, δύο χωράφια που βλέπουν θάλασσα και έχουν σύνορο τα απόκρημνα βράχια της περιοχής Χουλάκια; Της τοποθεσίας που ο Πέτρος λάτρεψε και την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο και όχι μόνο;

Εκεί είχε κτίσει και τη βίλα των 1.500 τμ και στην οποία έγινε το γαμήλιο πάρτι του όταν νυμφεύθηκε τη Τζένη Μπαλατσινού το μακρινό 1996.

Η χολιγουντιανών προδιαγραφών αυτή κατοικία είχε υποθηκευθεί στην Eurobank και μέσα από πλειστηριασμό έχει περάσει σε ένα ζευγάρι Αγγλων κομμωτών.

Και το καλοκαίρι του 2017 η περιβόητη κατοικία του στη Φιλοθέη, ένα σπίτι που είχε χαρακτηριστεί ως από τα πλέον «σικάτα» της Αθήνας, πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, μετόχου και πρώην αντιπροέδρου της Jumbo έναντι του ποσού των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαευαγγέλου ύστερα από σκληρά παζάρια με την Eurobank έριξε την τιμή στα 4,7εκατ ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τη βίλα που βρίσκεται μέσα σε ένα οικόπεδο 1,2 στρεμμάτων και έχει συνολική επιφάνεια 1.242,23 τ.μ.

Ο ίδιος –όπως έχει πει σε δηλώσεις του- τα χρέη της εταιρείας ΙΜΑΚΟ ήταν 6,5 εκατ. ευρώ και φέρεται να έχουν εξοφληθεί στο μεγαλύτερο τμήμα τους…

Σήμερα επρόκειτο να βγουν στο σφυρί δύο αγροί. Συνολικού εμβαδού πάνω από 12 στρέμματα.

Ένας αγρός, έκτασης 6.125 τ.μ., βρίσκεται στη θέση ΧΟΥΛΑΚΙΑ- ΆΝΕΡΟΥΣΚΑ [ή ΑΝΕΡΟΥΣΙΚΑ] του Δήμου Μυκονίων και υπάρχει η δήλωση ότι σύμφωνα τον ν. 651/1977 ότι το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τους όρους δόμησης που ισχύουν. Και η μία πλευρά του έχει σύνορο «απόκρημνη βραχώδη ακτή.

Το ως άνω ακίνητο περιήλθε στον καθ’ ου κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή δυνάμει του υπ’ αριθμό 3251/15.04.1998.

Το δεύτερο ακίνητο είναι επίσης «αγρός έκτασης κατά τον τίτλο κτήσης 6.017 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στη θέση ΧΟΥΛΑΚΙΑ ΑΝΕΡΟΥΣΚΑ ή ΑΝΕΡΟΥΣΙΚΑ της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Μυκονίων και το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τους όρους δόμησης που ισχύουν. Το ανωτέρω ακίνητο συνορεύει με αγροτική οδό καθώς και με «απόκρημνη βραχώδη ακτή».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΚΑΙ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates