.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ AIRBNB: ΦΕΥΓΟΥΝ & ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΔΙΟ !!!



Πώς μπορείτε να αποζημιωθείτε

Μπορεί το Airbnb να αποτελεί μία λύση στα οικονομικά οικοδεσπότη και φιλοξενούμενου αλλά η αλήθεια δεν είναι πάντα τόσο ιδανική όσο φαίνονται στις φωτογραφίες.

Η σελίδα στο facebook Airbnb Greece - Greek Hosts παραθέτει την ρεαλιστική πλευρά της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Σπασμένα κρεβάτια, τηλεοράσεις, καμένοι πάγκοι, λερωμένα σεντόνια ακόμα και αναψυκτικά μέσα στο πλυντήριο.

Οι μαρτυρίες των ιδιοκτητών και πολύ περισσότερο οι φωτογραφίες που αναρτούν οι ίδιο είναι σοκαριστικές και μάλλον βάζει σε δεύτερες σκέψεις όποιον θέλει να διαθέσει το ακίνητό του προς μίσθωση.

Βέβαια, από την πλευρά της η πλατφόρμα διασφαλίζει τον ιδιοκτήτη για ενδεχόμενες ζημιές στο ακίνητό υπό όρους.








Σύμφωνα με την Airbnb, στην περίπτωση που ο επισκέπτης κάνει μια ζημιά στο χώρο σας πρέπει:

Αν πρέπει να υποβάλετε μια αξίωση για την εγγύηση, μπορείτε να το κάνετε στο Κέντρο Επίλυσης Προβλημάτων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αναχώρησης του επισκέπτη σας ή πριν από την άφιξη του επόμενου επισκέπτη, ανάλογα με το τι προηγείται.

Για να υποβάλετε μια αξίωση της εγγύησης:
  1. Μεταβείτε στο Κέντρο Επίλυσης Προβλημάτων, στην ιστοσελίδα airbnb.gr
  2. Επιλέξτε τη σχετική κράτηση
  3. Στην ενότητα Επιλέξτε λόγο, επιλέξτε Αίτηση για αποζημίωση
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια για να υποβάλετε τα στοιχεία σχετικά με τις ζημίες και τα συναφή έξοδα στην επόμενη σελίδα
  5. Αν ο επισκέπτης σας αποδεχτεί το ποσό που ζητήσατε, θα δρομολογήσουμε την πληρωμή σας εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.
  6. Αν ο επισκέπτης απορρίψει την αίτηση ή δεν απαντήσει μέσα σε 72 ώρες, κάντε κλικ στην επιλογή της Μεσολάβησης της Airbnb στην υπόθεσή σας στο Κέντρο Επίλυσης Προβλημάτων. Αν χρειαζόμαστε επιπλέον δικαιολογητικά, θα σας δώσουμε 72 ώρες για να τα παράσχετε.
  7. Οι περισσότερες αξιώσεις εγγύησης επιλύονται μέσα σε μία εβδομάδα. Θα φροντίσουμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση τόσο τη δική σας όσο και του επισκέπτη σας και, αν καθορίσουμε ότι υπάρχει κάποια οφειλή χρημάτων προς εσάς, θα σας τα στείλουμε σε μια ξεχωριστή πληρωμή.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates