.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΒΑΖΕΙ Η ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ(ΤΡΑΠΕΖΕΣ,FUNDS,ΑΕΕΑΠ) ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΑΝ...ΚΟΡΑΚΙΑ !!!
Στόχος της Alpha Αστικά ακίνητα η διαχείριση χιλιάδων ακινήτων που είναι συνδεδεμένα με τα κόκκινα δάνεια της Alpha Bank αλλά και την "επιλεκτική" αγορά ακινήτων μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών !!!




Εμφαση στα «κόκκινα δάνεια» δίνει η Alpha Αστικά Ακίνητα


Έμφαση στη διαχείριση ακινήτων που συνδέονται με μη εξυπηρετούμενα τραπεζικά δάνεια προτίθεται να δώσει η Alpha Αστικά Ακίνητα και για το λόγο αυτό η εισηγμένη εταιρεία θα δημιουργήσει την απαιτούμενη υποδομή προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες επιδιωκόμενες εργασίες.

Αυτό δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Ποιμενίδης στο περιθώριο της χθεσινής ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, σημειώνοντας πως η διαχείριση αυτή μπορεί να αφορά ακίνητα δανείων που είτε θα παραμείνουν στη μητρική Alpha Bank, είτε ενδεχομένως θα πουληθούν σε διάφορα funds.


H απαιτούμενη επένδυση σε υποδομές είναι σημαντική, καθώς ενδέχεται η εταιρεία να κληθεί να διαχειριστεί υπερδιπλάσιο αριθμό ακινήτων από το σημερινό (μάλιστα, πιθανόν να είναι και αυτός ένας λόγος για τον οποίον η εταιρεία δεν διένειμε μέρισμα, παρά τις μηδενικές τραπεζικές υποχρεώσεις της και παρά τα 75 εκατ. ευρώ διαθεσίμων που διέθετε στις 31/12/2018), με τη διοίκηση της εισηγμένης να μην αποκλείει σενάρια όπως:




  • Την επιλεκτική αγορά κάποιων ακινήτων που θα βγουν σε πλειστηριασμό.
  • Τη μετοχική συμμετοχή της σε εταιρεία που θα δημιουργηθεί, με γνώμονα τη ανάληψη της διαχείρισης ακινήτων που συνδέονται με μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates