.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΚΑΙ 3ο ΕΞΩΔΙΚΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!




Τρίτο εξώδικο έστειλε στους κ.κ. Στουρνάρα και Παντελιά, αντιστοίχως διοικητή και επικεφαλής της Διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Τραπέζης της Ελλάδος, ο πρόεδρος της ATTICA BANK, καθηγητής Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, τους επισημαίνει ότι τον καλούν ξαφνικά σήμερα να απαντήσει στην κλήση του σε ακρόαση, κοινοποιώντας του έγγραφα που ο ίδιος τους είχε παραδώσει και από τα οποία προκύπτουν, όπως σημειώνει, αντίθετα ακριβώς συμπεράσματα από τις σε βάρος του κατηγορίες.

Σύμφωνα με το περιβάλλον Ρουμελιώτη, η Τράπεζα της Ελλάδος εμφανίζεται να προσπαθεί να του επιβάλει διοικητικές κυρώσεις, χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο, αφού μάλιστα ομολόγησε εκ των υστέρων προς αυτόν εγγράφως ότι οι κρίσεις της δεν στηρίζονται σε συζητήσεις των στελεχών της με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, όπως αντιφατικά είχε ισχυρισθεί στην κλήση του σε ακρόαση.

Συνεργάτες του προέδρου της ATTICA BANK έθεταν, συγχρόνως, τρία ερωτήματα: Στην ΤτΕ λένε και ξελένε, και αναιρούν όσα μέχρι σήμερα υποστήριζαν; Πώς, συνεπώς, θα καταδικάσουν ένα, αποδεδειγμένα και από τα ίδια τα στοιχεία που τελικώς επικαλούνται, αθώο; Και, τι πολιτικό παιχνίδι παίζεται στη πλάτη της πολύπαθης αυτής τράπεζας;


Από το fonaklas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates