.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!! ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ...ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ !!!

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK
Τα πάντα όλα στο σφυρί !!!


Ακίνητα «φιλέτα» σε όλη τη χώρα, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εγκαταστάσεις βιομηχανιών, πλοία, εξοπλισμός καταστημάτων αλλά και κούτες με τσιγάρα βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 27 Φεβρουαρίου.

Πολυτελείς κατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα ακόμη και θέσεις πάρκινγκ, καταστήματα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων περιλαμβάνονται στη λίστα των ακινήτων που έχουν ήδη αναρτηθεί για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της Τετάρτης. Παραθαλάσσια οικόπεδα με υπερσύγχρονα ξενοδοχεία, δίπλα στη θάλασσα, στη Χαλκιδική, την Πελοπόννησο, τη Ρόδο κλπ ή τα Ζαγοροχώρια «φιγουράρουν» ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. ΄

Πλοία, φορτηγά, χαλασμένα ΙΧ αυτοκίνητα και… αναπτήρες

Εκτός όμως από τα ακίνητα, στο «σφυρί» βγαίνουν και πλοία ναυτιλιακών εταιριών, όπως το ««ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ», αλλά και φορτηγά και ΙΧ αυτοκίνητα, ορισμένα εκ των οποίων, όπως αναφέρεται, είναι «χαλασμένα και διαβρωμένα από τη σκουριά».

Επίσης, σκαμπό ή τραπέζια, ψυγεία κλπ από τον εξοπλισμό των καταστημάτων ή των εταιρειών αλλά και τσιγάρα, μπαταρίες, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και αναπτήρες από ψιλικατζίδικα, λόγω των χρεών των ιδιοκτητών τους στο Δήμο Αθηναίων ή στην Εφορία.

Το ακίνητο της Ελένης Κούρκουλα, στο Αλεποχώρι

Ανάμεσα σε εκατοντάδες πολίτες που βλέπουν τα περιουσιακά τους στοιχεία να βγαίνουν στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό είναι και η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός Ελένη Κούρκουλα η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της «Σελήνης» στην τηλεοπτική σειρά του Ν. Φώσκολου «Λάμψη» και εξελέγη ως βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ., δύο φορές, αναλαμβάνοντας μάλιστα κυβερνητική θέση επί Κώστα Σημίτη.

Η κ. Κούρκουλα η οποία διατέλεσε υφυπουργός Παιδείας το 2001, παραιτήθηκε, τρία χρόνια μετά την επανεκλογή της στη Βουλή, δηλώνοντας την πρόθεσή της να μείνει μακριά από την «πρώτη γραμμή» της πολιτικής».

Εξοχικό με… αυθαιρεσίες


Στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό της 27ης Φεβρουαρίου μπαίνει το ακίνητο της κ. Κούρκουλα στη θέση «Λυκοφρύδι» Ντουράκο, στο Αλεποχώρι, το οποίο ήταν υποθηκευμένο στη EUROBANK και περιλαμβάνει ένα παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο 1.980,37 τ.μ, μαζί με μία ισόγεια κατοικία 89, 27 τ.μ.

Το σπίτι έχει ανεγερθεί με άδεια του 1983 και όπως αναφέρεται « είναι συνήθους κατασκευής, αποτελούμενο από ενιαίο χώρο υποδοχής καθιστικό, κουζίνα, διάδρομο, δύο w.c, δυο κοιτώνες, έναν μικρό βοηθητικό χώρο, συνολικής επιφανείας 89,27τμ και έναν αυθαίρετο αποθηκευτικό χώρο περίπου 20,00τμ κάτω από τη βεράντα.

Στο εκτιμώμενο ακίνητο έχουν διαπιστωθεί αυθαιρεσίες (υπόγειος αποθηκευτικός χώρος) για τις οποίες δεν είναι γνωστό αν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια ενέργεια για την τακτοποίηση τους και υπαγωγή τους στις περί τακτοποίησης αυθαιρέτων διατάξεις των Ν.3843/10 ή 4014/11, Ν4178/13, Ν4495/17. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και στον ακάλυπτο χώρο υπάρχουν δένδρα και καλλωπιστικά φυτά»

«Τα λεφτά τελείωσαν»

Με πρόσφατη δήλωσή της πάντως η ηθοποιός είχε φανεί μάλλον… προφητική, μιλώντας για «λεφτά που τελείωσαν». Με αφορμή την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός «Τσοχατζόπουλος»; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε;»

Και συνέχισε: «Επί χρόνια όλοι πιστεύαμε ότι υπάρχουν κάποια λεφτά, που δεν είναι δικά μας. Που τα έχει κάπου κάποιο κράτος και οφείλει να μας τα δίνει. Ποτέ δεν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα λεφτά ήταν δικά μας και τώρα τελείωσαν».


Κουστούμια, γραβατόνια και παπιγιόν στο… ηλεκτρονικό «σφυρί» της 27ης Φεβρουαρίου



Δυναμική είσοδο και στον χώρο της… ένδυσης φαίνεται ότι επιχειρούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, μετά τα «λουκέτα» της κρίσης που μετέτρεψαν σε «φαντάσματα» χιλιάδες καταστήματα ρούχων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας.

«Επώνυμες» επιχειρήσεις που από το βάρος των χρεών, οδηγήθηκαν σε συρρίκνωση ή στο οριστικό «λουκέτο» αναγκάζονται πλέον να… φέρουν τα εμπορεύματά τους που έμειναν απούλητα στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Γνωστή εταιρεία στην οδό Αμερικής

Κουστούμια, μπουφάν, παντελόνια, πουκάμισα, γιλέκα, γραβάτες και πολλά άλλα είδη ανδρικής ένδυσης, βγαίνουν στο «δειγματισμό» του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που πρόκειται να διενεργηθεί στις 27 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για εμπορεύματα γνωστής εταιρείας που εδρεύει στη «καρδιά» της Αθήνας, στην οδό Αμερικής.

Ανάμεσά τους, μανικετόκουμπα, καρφίτσες, κασκόλ, ζωνάρια και παπιγιόν, απομεινάρια της πολυτέλειας του παρελθόντος. Επίσης, παπούτσια, ζώνες ακόμη και μία φόρμα του σκι. Η αξία τους υπολογίζεται στα 38.950 ευρώ ενώ η τιμή για την πρώτη προσφορά έχει οριστεί στα 25.966,66 ευρώ.

Κουστούμια, πουκάμισα και παπιγιόν

Συγκεκριμένα, έχουν κατασχεθεί και θα βγουν στον πλειστηριασμό:
  • 48 παντελόνια (τζιν και βαμβακερά) Χ 25 ευρώ= 1.200 ευρώ
  • 65 κοντομάνικες μπλούζες Χ 15 ευρώ=975 ευρώ
  • 11 μπουφάν γιλέκα Χ 25 ευρώ= 275 ευρώ
  • 4 μπουφάν χοντρά Χ 120 ευρώ = 480 ευρώ
  • 3 μπουφάν αντιανεμικά Χ 25 ευρώ = 75 ευρώ
  • 260 πουκάμισα Χ 25 ευρώ =6.500 ευρώ
  • 25 σακάκια Χ 60 ευρώ = 1.500 ευρώ
  • 13 υφασμάτινα παντελόνια Χ 40 ευρώ = 520 ευρώ
  • 76 ζεύγη παπούτσια Χ 60 = 4.560 ευρώ
  • 81 κουστούμια Χ 120 = 9.720 ευρώ
  • 46 κουστούμια σετ (γραβάτα + γιλέκο) Χ 150 ευρώ = 6.900 ευρώ
  • 51 γιλέκα κουστουμιού Χ 25 ευρώ =1.275 ευρώ
  • 1 φόρμα σκι Χ 30 ευρώ = 30 ευρώ
  • 222 γραβάτες Χ 15 ευρώ =3.330 ευρώ
  • 44 γραβατόνια Χ 15 ευρώ =660 ευρώ
  • 21 παπιγιόν Χ 10 ευρώ = 210 ευρώ
  • 13 ζωνάρια Χ 10 ευρώ = 130 ευρώ
  • 1 κασκόλ Χ 5 ευρώ = 5 ευρώ
  • 15 μαντήλια Χ 5 ευρώ = 75 ευρώ
  • 5 ζώνες Χ 5 ευρώ = 25 ευρώ
  • 3 ζεύγη μανικετόκουμπα Χ 15 ευρώ = 45 ευρώ
  • 1 tie holder clip Χ 10 ευρώ = 10 ευρώ
  • 2 καρφίτσες Χ 10 ευρώ = 20 ευρώ
  • 4 τιράντες Χ 5 ευρώ = 20 ευρώ

Τα εμπορεύματα αυτά μαζί με δύο monitor και ένα κλιματιστικό της επιχείρησης, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, θα πρέπει να εκπλειστηριαστούν για χρέη στις δύο επισπεύδουσες, μάνα και κόρη τα οποία ανέρχονται στα 199.531,56 ευρώ.


Από το dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates