.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ATTICA BANK: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ & ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ 57 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ-ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ 57 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/12/57.html






Άρωμα γυναίκας στην Attica Bank

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του mononews.gr, καθήκοντα προέδρου στην Τράπεζα Αττικής θα αναλάβει σύντομα γυναίκα… Και πλέον –όπως όλα δείχνουν- είναι θέμα ημερών η απομάκρυνση του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη από τη θέση του προέδρου της Attica Bank. Μάλιστα για την αποχώρηση έχει δώσει το πράσινο φως και η κυβέρνηση, όπως αναφέρει στο mononews.gr πηγή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η απομάκρυνση του πρώην υπουργού και εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης εκρηκτικής συμπεριφοράς του απέναντι στον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας κ. Θόδωρο Πανταλάκη, τον οποίο είχε γρονθοκοπήσει στις 16 Νοεμβρίου.


Με το πρωτοφανές συμβάν ασχολήθηκε η Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτεύουσα αρχή και κάλεσε σε… απολογία τόσο τον κ. Ρουμελιώτη, όσο και τον κ. Πανταλάκη, καθώς και στελέχη της τράπεζας.

Η έρευνα της ΤτΕ εστίασε στο κατά πόσο οι δύο άνδρες -Ρουμελιώτης και Πανταλάκης- μπορούν να συνεννοηθούν, να συνεργαστούν, αν υπάρχουν μεταξύ τους διενέξεις κατά τη διάρκεια των ΔΣ και κατά πόσον η μεταξύ τους κόντρα έχει επιπτώσεις στην ομαλή λειτουργία της τράπεζας.

Ο κ. Ρουμελιώτης στο πολυσέλιδο υπόμνημα του προς την ΤτΕ αναφερόταν σε θέματα χρηματοδοτήσεων και συγκεκριμένα έκανε εκτενή αναφορά στην χρηματοδότηση της κατασκευαστικής εταιρείας Τοξότης, του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, όπως και στην υπόθεση της χρηματοδότησης ιδιοκτήτη «ροζ» ξενοδοχείου.

Ωστόσο στο υπόμνημα φαινόταν ότι ήθελε να έχει παρεμβατικό ρόλο σε εκτελεστικά καθήκοντα…

Ενώ για το επίμαχο θέμα, τον ξυλοδαρμό δηλαδή, ανέφερε χαρακτηριστικά πως, όταν κάλεσε τον κ. Πανταλάκη στο γραφείο του, εκείνος (ο κ. Πανταλάκης) άρχισε να τον βρίζει –τον ίδιο και την οικογένεια του- και τον απείλησε ότι θα τον δείρει.

«Τότε επειδή κινήθηκε εναντίον μου απειλητικά, τον ακινητοποίησα. Δεν τον χτύπησα» σημείωνε ο κ. Ρουμελιώτης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοχος δύο νταν στο καράτε.

Η εξέταση που διενεργούσε η ΤτΕ για το θέμα ολοκληρώθηκε. Γραμματείς και υπάλληλοι κατέθεσαν πως «γλίτωσαν» από τα χέρια του κ. Ρουμελιώτη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Και η ετυμηγορία της ΤτΕ είναι πως πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση ο πρόεδρος…



Μια άλλη διάσταση δίνει το bankingnews.gr για το θέμα:

Τι καταγγελίες περιέχει το υπόμνημα Ρουμελιώτη κατά Πανταλάκη στην Attica Bank;

Παρά τις διαρροές ότι θα αντικατασταθεί ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, φαίνεται ότι αυτό αποτελεί προσπάθεια του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, σε αντίθεση με την κυβέρνηση που δεν θέλει αλλαγές σε αυτή τη φάση. 

Ο Θεόδωρος Πανταλάκης έχει πέντε δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του και 50 δικογραφίες για διάφορες υποθέσεις και ορισμένοι θέτουν το εξής ερώτημα εάν ο Ρουμελιώτης αντικατασταθεί στα πλαίσια της εταιρικής διακυβέρνησης θα πρέπει να παραμείνει ο Πανταλάκης; 

Το περιβάλλον Στουρνάρα διαρρέει περί αλλαγών στη διοίκηση της Attica Bank και ειδικά του Ρουμελιώτη αφενός γιατί είναι αρνητικά διακείμενος στον νυν πρόεδρο της τράπεζας και αφετέρου γιατί Ρουμελιώτης και Πανταλάκης έχουν χείριστες σχέσεις. 

Υπάρχουν κάποιες διαρροές, πάλι από το περιβάλλον Στουρνάρα, ότι ο Ρουμελιώτης θα αντικατασταθεί από γυναίκα πρόεδρο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. 

Ο Ρουμελιώτης έχει στείλει ένα υπόμνημα στην κυβέρνηση, αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδος, με το οποίο προβαίνει σε πολύ σοβαρές καταγγελίες κατά του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας, Θ. Πανταλάκη. 

Το υπόμνημα αυτό θα πρέπει να έρθει στο φως της δημοσιότητας ώστε να διαπιστωθεί τι καταγγέλλει ο πρόεδρος για τον διευθύνοντα σύμβο
υλο της τράπεζας και αν αυτά που καταγγέλλει είναι βάσιμα και τεκμηριωμένα. 

Ταυτόχρονα ο Στουρνάρας αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι εμπλέκεται παράνομα στα εσωτερικά της Attica bank, το έχει πράξει υπόγεια και σε άλλες τράπεζες και συνεχίζει το προκλητικό έργο του ώστε να τοποθετηθεί φιλικά προσκείμενους σε αυτόν.

Ο Στουρνάρας διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι ο Πανταλάκης - που ο ίδιος έχει διορίσει - είναι καλός τραπεζίτης και ο κακός Ρουμελιώτης πρέπει να αντικατασταθεί. 

Η κόντρα Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου έχει κάνει κακό στην Attica bank αυτό είναι αλήθεια, όπως αλήθεια είναι ότι ο Πανταλάκης προσπαθεί να βελτιώσει τα οικονομικά της Attica bank όπως και ο Ρουμελιώτης το ίδιο πράττει από την θέση του προέδρου.
Το bankingnews έχει πολλές φορές αναλύσει γιατί απλά δεν έχει μέλλον η Attica bank.

Υποσημείωση

Το υπόμνημα Ρουμελιώτη πρέπει να έρθει στο φως ώστε να διαπιστωθεί τι καταγγέλλει κατά του Θ. Πανταλάκη.Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι περιέχει "απίστευτες καταγγελλίες" αλλά πρέπει να διαπιστωθεί εάν αυτά που αναφέρονται είναι τεκμηριωμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates