.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ: ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ KALABAKACITY.GR
Ο κ. Στέφανος Κουλουμπής είναι Υπεύθυνος στο Γραφείο του Πειραιά και Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, είναι μέλος της Διοικούσης Επιτροπής και Ιδρυτικό Μέλος του Κινήματος !!!


Τα είχαμε πει και παλαιότερα αλλά αξίζει να πούμε δυο λόγια για το τι είναι το Κίνημα «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», ποιος ο σκοπός της ίδρυσής του και ποιοι οι στόχοι του.

Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και για τη οικονομία του χρόνου να δηλώσω εμφατικά ότι η ΥΠΕΡΒΑΣΗ απέδειξε με τις δράσεις της και με τις επιτυχίες της ότι είναι πραγματικά «μονόδρομος» για τους δανειολήπτες ενάντια στην αυθαιρεσία, τη παρανομία, τη παραβατικότητα των διαχειριστών του τραπεζικού θεσμού. Από τα τέλη του 2013 έχουμε περάσει στην πράξη παράγοντας αποτέλεσμα (κατάθεση αγωγών, ακυρώσεις διαταγών πληρωμής, κουρέματα δανείων, κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και άλλα) και διαρκώς και νέα μέλη ενώνονται μαζί μας στον αγώνα ενάντια στην ασύδοτη τραπεζοκρατία. Σήμερα αριθμούμε πάνω από 30.000 μέλη και φίλοι. Και επειδή θα ήθελα να προλαβαίνω κάποια δηκτικά σχόλια, θέλω να επισημάνω ότι η ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν είναι Πολιτικό κόμμα, ούτε ΜΚΟ και δεν χρηματοδοτούμαστε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ούτε από άλλα φανερά ή μυστικά κρατικά κονδύλια. Οι χρηματοδότες μας είναι τα «μέλη» μας και αυτών τα συμφέροντα υπηρετούμε.

Ποιες είναι οι δράσεις που αναλαμβάνει η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;

Οι δράσεις του Κινήματος εστιάζουν στην θεσμική ΘΩΡΑΚΙΣΗ του δανειολήπτη στη βάση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου [κοινοτικό δίκαιο] που το έχουμε χρυσοπληρώσει και που το ντόπιο πολιτικο-τραπεζικό ‘σύστημα’ δεν θέλει να γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης ! Δεν θέλουν να γνωρίζει ο πολίτης τα δικαιώματά του – θέλουν να γνωρίζει μόνο τις υποχρεώσεις του.

Η θεσμική αυτή ‘θωράκιση’ συνίσταται στα εξής :

  1. Ομαδική Αγωγή για το Kούρεμα των Δανείων και των Καρτών μας συν αποζημίωση (γι’ αυτό και στην Αγωγή μπορεί να πάρουν μέρος και όσοι δεν έχουν δάνεια, οπότε ως απλοί «φορολογούμενοι») καθότι όλοι μας ως «φορολογούμενοι» έχουμε νοιώσει στο πετσί μας τις μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές αλλά και βιώσαμε κοινωνικές αδικίες για να στηριχθεί οικονομικά ο «τραπεζικός θεσμός» αλλά στην ουσία στηρίξαμε τους καταχραστές και τους κακοδιαχειριστές του τραπεζικού συστήματος.
  2. Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών (αμφισβητούμε την οφειλή μας κατά κεφάλαιο και τόκους) και ζητάμε επανακαθορισμό της οφειλής μας (μην ξεχνάτε ότι κάθε φορά που υπογράφετε μια ρύθμιση η Τράπεζα σας βάζει να αποδεχτείτε εγγράφως την οφειλή που σας καταλογίζει – με το «έτσι θέλω».)
  3. Αγωγή Αποζημίωσης στις Εισπρακτικές Εταιρείες (για τις οχλήσεις που έχουν ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό ή και νόμιμο όριο)
  4. Αναγνωριστική ατομική αγωγή σε περιπτώσεις που η διαδικασία ενδείκνυται ως χρηστική για τον δανειολήπτη.
  5. Ανακοπή & Ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής – Ανακοπή Kατασχετηρίων Εκθέσεων(ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί).
  6. Αγωγή Αποζημίωσης στην Τράπεζα για την παράνομη & καταδολιευτική έκδοση της Διαταγής Πληρωμής.

Τα ‘1’ & ‘2’ είναι τα ουσιαστικά, αρχικά και βασικά βήματα. Και τα χαρακτηρίζω ουσιαστικά και ζωτικά διότι έχει σημασία ο «δανειολήπτης» να έρθει έγκαιρα στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ και όχι κατόπιν εορτής. – Κάποιοι έρχονται με το έγγραφο του πλειστηριασμού (κατασχετήρια έκθεση) του ακινήτου τους… Η σωστή χρονική στιγμή είναι πριν επιδοθεί η Διαταγή Πληρωμής και θα ήταν προτιμότερο ακόμη και πριν τους επιδοθεί η καταγγελία της συμβάσεως. Σε κάθε περίπτωση θα τον βοηθήσουμε στο μέτρο που τούτο είναι εφικτό αλλά ο ‘παράγοντας’ χρόνος παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο.

Με την Π.Ε.Φ.Ε. (Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων) το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ στις 28 Νοεμβρίου 2018 οργανώνουμε ένα 5ωρο Σεμινάριο που αφορά Φοροτεχνικά και Τραπεζικά θέματα στην Θεσσαλονίκη ( EGNATIA PALACE 16:00-21:00) και σύντομα το Σεμινάριο αυτό θα γίνει και στα ΤΡΙΚΑΛΑ, στο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Η θεματολογία είναι εξαιρετικά επίκαιρη και φοβερά χρηστική.

  • ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ (Ρυθμίσεις – Καταγγελίες Συμβάσεων – Διαταγές Πληρωμής – Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στη βάση του νέου ΚΠολΔ).
  • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ (φυσικά και νομικά πρόσωπα) και ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ διευθέτησης οφειλών νομικά πρόσωπα - (ηλεκτρονική πλατφόρμα).
  • ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ (ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ.
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑΣ ΥΛΗΣ – ΑΡΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ – ΤΟΚΟΙ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΥΠΟΤΙΜΟΛΗΣΕΙΣ ΚΛΠ.

Οι ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ είναι γνώστες και με εμπειρία στα παραπάνω θέματα και σίγουρα θα απαντήσουν σε πλήθος ερωτήσεων που θα τεθούν καθότι είναι τα θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα κάθε Έλληνα.

Τι θα πρέπει να περιμένει ο πολίτης φορολογούμενος – δανειολήπτης στη μεταμνημονιακή εποχή – Τι πρέπει να κάνει ;

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ η ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ πραγματικότητα έχει να κάνει με :

• 50.000 ακίνητα στο σφυρί μέχρι την 31/12/2019
• Στο σφυρί και σπίτια αξίας κάτω των 100.000 ευρώ.
• Εντολή για την βίαιη μείωση των ‘Κόκκινων Δανείων’ στο 20 % του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου των Τραπεζών
• Στον αυτόματο οι πωλήσεις των Κόκκινων Δανείων με τη διαδικασία ADDENDUM βάσει οδηγιών ESM / SSM
• Αλλαγές στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (ευκολία επιλογής του ακινήτου της αρεσκείας του δυνητικού αγοραστή).
• FAST TRACK επαναλήψεις στους άγονους πλειστηριασμούς & ολοκλήρωση διαδικασίας εντός 48 ημερών.
• Σε 8 ημέρες πλέον ο 3ος Πλειστηριασμός
• ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ των ακινήτων μετά τον 3ο άγονο πλειστηριασμό σε τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
• Πρώτοι μήνες μαζικών πλειστηριασμών Νοέμβριος και Δεκέμβριος 2018
• Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και η αφαίρεση των κλειδιών από τους ιδιοκτήτες

Τα «θαύματα» μας τελείωσαν !
Όταν διεκδικείς … κερδίζεις !!! Αν φοβισμένος κουλουριαστείς σε μια γωνιά και δεν κάνεις τίποτε… τότε είσαι χαμένος από χέρι…

Η ουσία παραμένει μία – «αν δεν κάνεις τίποτα μη περιμένεις τίποτα» και όταν είμαστε πολλοί μαζί τότε‘ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ’ !!!


Ποια τα αποτελέσματα των ενεργειών των μελών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σε ότι αφορά τα δάνειά τους ;

Το μότο που έχουμε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι το «όταν μιλούν οι πράξεις τα λόγια σιωπούν».
Δικαστικές αποφάσεις : δανειολήπτες, δικηγόροι, τραπεζικοί μπορούν να κλικάρουν εδώ και να διαβάσουν πληθώρα αποφάσεων που δικαιώνουν δανειολήπτες μας !
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html

Επίσης στην αναζήτηση στις σελίδες μας αν γράψτε τη λέξη «κούρεμα» θα δείτε «κουρέματα» που έχουν επιτευχθεί με μέλη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ . – Το Εξώδικο επανακαθορισμού Τραπεζικής Οφειλής και η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή είναι τα εργαλεία για το κούρεμα … καθότι τα «επίδικα» δάνεια κουρεύονται κατά προτεραιότητα.

Απλά να υπενθυμίσω ότι όταν τα λέγαμε το 2013 / 2014 (κουρέματα) κάποιοι μας χλεύαζαν – μας ειρωνεύονταν και μας κατηγορούσαν ως απατεώνες.. Τώρα δεν λέει κανείς τίποτα ;;; Τα γραπτά μένουν !!! και τα δικά μας γραπτά έχουν πλείστες φορές επαληθευθεί και δικαιωθεί.. !!!

Τελικά,

Είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τους Δανειολήπτες το
Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

Προστατέψτε τη περιουσία σας και περισώστε την αξιοπρέπειά σας.

ΑΞΙΖΕΙ η προσπάθεια γιατί ...
ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ !!!




Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ :

http://www.kalabakacity.gr/kinima-ypervasi-daniolipton-synentefxi-tou-stefanou-kouloubi/



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates