.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ !!!



Αποκάλυψη τώρα...
Το τραπεζικό ρεπορτάζ τη μια ασχολείται με τα κόκκινα δάνεια, την άλλη με τις σχέσεις του Στουρνάρα με τους τραπεζίτες και την παρ’ άλλη με τα λουκέτα που βάζουν οι τράπεζες σε πολλά καταστήματά τους προκειμένου να ρίξουν το κόστος, αλλά δεν μπορεί να «πιάσει», τι συντελείται υπογείως και δη στις σχέσεις των τραπεζών με τους πελάτες τους.

Γιατί εκεί τα χαράτσια που στην τραπεζική γλώσσα αποκαλούνται προμήθειες «πάνε και έρχονται». Και δεν αναφέρομαι μόνο στις συναλλαγές στο γκισέ, εκεί υπάρχει η δικαιολογία της απασχόλησης του προσωπικού που έχει σαν συνέπεια αν πας να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ να σου σκάει και το χαράτσι της προμήθειας.

Μιλάω για το γεγονός ότι οι προμήθειες έχουν επεκταθεί παντού. Ακόμα και όταν χρεώνεις την χρεωστική σου κάρτα που τάχα μου για να σε διευκολύνει, σου έχει χορηγήσει η τράπεζα.

Αν επιχειρήσεις επομένως να πληρώσεις με χρεωστική κάρτα και άμεση χρέωση του λογαριασμού σου τον ΟΤΕ, ή την ΔΕΗ, από ένα ΑΤΜ, θα δεις στην εκκαθάριση ότι η χρέωση ανά συναλλαγή έχει φθάσει στο ένα ευρώ.

Σας συμβουλεύω να μη νιώσετε την ανάγκη να παραπονεθείτε. Η απάντηση που θα λάβετε είναι ότι έπρεπε να έχετε ενημερωθεί απ
ό τους ειδικούς πίνακες που αναρτούν στα καταστήματά τους οι τράπεζες...

Αυτούς που δεν παρατηρεί ποτέ – και λόγω της θέσης που έχουν μπει – κανείς!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates