.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΝΕΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΕΤΕ & ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ !!!

ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Η ΑΓΩΓΗ 360 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Σημεία αναφοράς της απόφασης αποτελούν και η αναγνώριση του ΛΕΠΕΤΕ ως λογαριασμού καθορισμένων παροχών, καθώς και του επικουρικού βοηθήματος ως μισθολογικής-εργοδοτικής παροχής !!!




Δεκτή έγινε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή 360 συνταξιούχων κατά της Ε.Τ.Ε. για τη διεκδίκηση της μέχρι τώρα διακοπείσας χρηματοδότησης ΛΕΠΕΤΕ. Η αγωγή εκδικάστηκε στις 17-09-2018 και οι συνταξιούχοι εκπροσωπήθηκαν από το πληρεξούσιο δικηγόρο τους, Καθηγητή, Κωνσταντίνο Κρεμαλή, εταίρο της ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία.

Επί της αγωγής αυτής εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 1896/2018 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας η ΕΤΕ υποχρεώθηκε να καταβάλει άμεσα το σύνολο των μηνιαίων παροχών επικούρησης, οι οποίες δεν είχαν καταβληθεί από το Νοέμβριο του 2017 έως σήμερα, σε έκαστο εκ των συνταξιούχων – εναγόντων και μάλιστα νομιμοτόκως από τότε που έκαστο μηνιαίο ποσό κατέστη απαιτητό και ληξιπρόθεσμο και μέχρι τη πλήρη και ολοσχερή εξόφληση.

Σημεία αναφοράς της απόφασης αποτελούν και η αναγνώριση του ΛΕΠΕΤΕ ως λογαριασμού καθορισμένων παροχών, καθώς και του επικουρικού βοηθήματος ως μισθολογικής-εργοδοτικής παροχής.

Η θετική έκβαση της υπόθεσης αυτής αναμένεται να επηρεάσει θετικά και την εξέλιξη των υποθέσεων, οι οποίες έχουν ήδη εκδικασθεί ή θα εκδικασθούν στο μέλλον και αφορούν τη παροχή του επικουρικού βοηθήματος από το Λογαριασμό Επικούρησης της Εθνικής Τράπεζας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates