.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΜΑΛΦΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΩΣ "ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ"...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/05/6_45.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/05/blog-post_79.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/06/blog-post_89.html




Απαγχονισμένος σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 63χρονος πρώην τραπεζικός υπάλληλος, ο οποίος φέρεται να ήταν βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση με την υπεξαίρεση - μαμούθ από τραπεζικές θυρίδες σε υποκατάστημα τράπεζας.

Η υπόθεση πρόσφατα είχε αρχειοθετηθεί από την ανακρίτρια Διαφθοράς χωρίς να κληθούν σε απολογίες οι εμπλεκόμενοι, καθώς κατά την κρίση της δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί αδίκημα.

Την περασμένη εβδομάδα ο εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Θεσσαλονίκης επέστρεψε τη δικογραφία στην ανάκριση, παραγγέλοντας να κληθούν σε απολογίες όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.



Ωστοσο, η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση έγινε όταν επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν φίλος του κατηγορούμενου τραπεζικού και θύμα του κυκλώματος, πήγε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και παρέδωσε κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, λέγοντας ότι του τα είχε δώσει ο φίλος του ως «αποζημίωση» για τα πολύτιμα αντικείμενα που είχαν υπεξαιρεθεί από τη δική του θυρίδα.

Ο 63χρονος, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοκτόνησε, ήταν προϊστάμενος του τμήματος των θυρίδων και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήταν εκείνος που παρέδωσε το τσαντάκι με τα κοσμήματα στον φίλο του επιχειρηματία ως «αποζημίωση».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως από τη θυρίδα του επιχειρηματία είχαν αφαιρεθεί χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα συνολικής αξίας 1,2 εκατ. ευρώ.

Όμως, όταν ο επιχειρηματίας κατάλαβε ποια ήταν η προέλευση των αντικειμένων που περιείχε το τσαντάκι πήγε αμέσως στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης, καθώς τα θύματα του κυκλώματος αναγνώρισαν τα τιμαλφή που είχαν υπεξαιρεθεί από τις θυρίδες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates