.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ !!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ Cosmos 96,5
Ο κ. Στέφανος Κουλουμπής είναι Υπεύθυνος στο Γραφείο του Πειραιά και Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, είναι μέλος της Διοικούσης Επιτροπής και Ιδρυτικό Μέλος του Κινήματος !!!




Γράφει η Σπυριδούλα Αναλυτή της ενημερωτικής ιστοσελίδας Cosmos 96,5 :

Με τα προβλήματα της καθημερινότητας σε πρώτο πλάνο με φόρους και δάνεια να κουράζουν και να κάνουν πολίτες και επιχειρηματίες να μην ξέρουν πώς να κινηθούν και να ανταπεξέλθουν το κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ έρχεται να βοηθήσει και να δώσει και κατευθυντήριες σε όλους όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Ένα κίνημα που δεν σχετίζεται με κόμματα, έχει 5 χρόνια ζωής, έχει 30.000 μέλη και όλοι ενώνονται ενάντια στην τραπεζοκρατία. Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ έρχεται στην Κεφαλονιά την Τετάρτη 6-6-2018 στις 6 το απόγευμα στο επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης για να δώσει τα "φώτα της" σε όσους τα χρειάζονται με μια θεματολογία εξαιρετικά επίκαιρη και χρηστική.


Στους ομιλητές θα βρίσκεται και ο κος Μανούσος Ντουκάκης, αντιπρόεδρος της ΠΕΦΕ- μέλος της EFE και τέως Βουλευτής, ο οποίος θα αναλύσει σε βάθος, πως μπορεί κάποιος να αποφύγει τις παγίδες που κρύβονται πίσω από παλιά χρέη και εισφορές που δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει.

Ακούστε και τον κο Ντουκάκη και τον κο Κουλουμπή για να πάρετε ένα δείγμα για το τι θα πουν αύριο(σ.σ. σημερα) στο επιμελητήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates